Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Ναυάγησε τη διαβούλευση η αντιπολίτευση του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Δυστυχώς κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου της 27-2-2011 και τις 2 αλλεπάλληλες ψηφοφορίες που διεξήχθησαν για την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης επικράτησε η λογική της πόλωσης από την αντιπολίτευση με αποτέλεσματην αποτυχία να συγκεντρώσει κάποιος από τους υποψήφιους που προτάθηκαν, την πλειοψηφία των 2/3 των 33 μελών του Συμβουλίου.

Αντίθετα η πλειοψηφία των 2/3 υπερκαλύφθηκε αφού ομόφωνα επιτεύχθηκε η εκλογή της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Και αυτό έγινε γιατί, η συμπολίτευση μετά από πρόταση του Δημάρχου αποδέχθηκε και υπερψήφισε ανεπιφύλακτα και τους υποψηφίους συλλογικούς φορείς που  πρότεινε η αντιπολίτευση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η συμπολίτευση έδρασε συναινετικά και τήρησε τις δεσμεύσεις της για την εκλογή της επιτροπής διαβούλευσης, μετά το σαμποτάρισμα της εκλογής Συμπαραστάτη από την αντιπολίτευση που ως θέμα συζητήθηκε νωρίτερα. Μία ξεκάθαρη εκ των πραγμάτων απόδειξη για το ποιος επιδίωξε την συναίνεση και ποιος επιδίωξε την πόλωση.