Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Και πάλι στους δρόμους το γκρέϊντερ του πρώην Δήμου Αυλώνος

Δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Επιτυχημένη ήταν η τελική δοκιμή του γκρέϊντερ του πρώην Δήμου Αυλώνος, μετά την επισκευή του.

Το γκρέϊντερ αυτό, η σημερινή δημοτική αρχή, το βρήκε εγκαταλελειμμένο στο παζάρι του Αυλωναρίου. Με φθαρμένα λάστιχα, χαμένη ρεζέρβα, σπασμένα τζάμια. Με τον στροφέα  σε αχρηστία, εκτός λειτουργίας το μαχαίρι και πολλά άλλα.

Την ίδια ώρα το αγροτικό δίκτυο του πρώην Δήμου Αυλώνος ήταν σε άθλια κατάσταση, την πιο άθλια που υπήρξε ποτέ, αδιάβατο κυριολεκτικά.

Η νέα Δημοτική άμεσα ήλθε σε επαφή με την αντιπροσωπεία, αγόρασε και παρέλαβε τα ανταλλακτικά για τον στροφέα και το μαχαίρι και ότι άλλο απαιτείτο.

Ταυτόχρονα, φρόντισε για την περιοδική προληπτική συντήρηση του γκρέϊντερ από εξωτερικό συνεργάτη, για να σταματήσει αυτή η κατάσταση που εξέθετε τον Δήμο όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι βάσιμες πια οι ελπίδες ότι θα αποκατασταθεί η βατότητα του αγροτικού δικτύου του Δήμου.

Όπως είναι γνωστό, στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, περιήλθαν τρία γκρέϊντερ, από τους πρώην Δήμους Κύμης, Αυλώνος και Ταμυνέων.

Το μόνο γκρέϊντερ που λειτουργούσε ήταν του Δήμου Κύμης. Με αυτό το γκρέϊντερ, τον περασμένο μήνα,  διανοίχτηκαν τα χαντάκια στο κυρίως οδικό δίκτυο, με ευεργετικά αποτελέσματα.

Τα άλλα δύο γκρέϊντερ ήταν σε πλήρη αχρησία, εντελώς εγκαταλελειμμένα.

Το γκρέϊντερ του Δήμου Αυλώνος με μεγάλη προσπάθεια και δαπάνες  αποκαταστάθηκε και αποδόθηκε στην ενεργό δράση.

Το γκρέϊντερ του Δήμου Ταμυνέων ήταν στα χωράφια, εγκαταλελειμμένο και  λεηλατημένο, σε κατάσταση που η επαναφορά του στην ενεργό δράση δεν είναι δυνατή.