Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 38ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ

Δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011
  • Για άλλη μια φορά, άρτια διοργάνωση, παραδοσιακή φιλοξενία από τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου σε διοργανωτές, συνοδούς και παίχτες
  • Οι ομάδες Καβάλα, Άρης Θεσσαλονίκης, Άλιμος, Εργοτέλης, Πάτρα, Δούκας επί πέντε ημέρες αναμετρήθηκαν, και πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Άρης Θεσσαλονίκης.

  • 14-17 Ιουλίου νέο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων στο «Κλειστό Κύμης» μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας, Σερβίας, Ισραήλ, Βουλγαρίας.

Με την παρουσία του Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά, παραγόντων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), της Ε.Σ.ΚΑ.ΣΕ και πλήθους κόσμου που κατέκλυσε από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής το κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Μαρίνος» έληξε με πλήρη επιτυχία η τελική φάση του 38ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Παίδων στην Κύμη.

Στη φετινή διοργάνωση των αγώνων, που ανέλαβαν οι δύο παραπάνω οργανώσεις μαζί με τον  Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος παίχτης αναδείχθηκε ο Αλεξάντερ Βεζένκοβ, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται και στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων.

Κατά την τελετή λήξης  και μετά την παρέλαση των ομάδων στο κέντρο του γηπέδου, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απένειμε στον Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά και στην αντιδήμαρχο Αρετή Μπάτσα-Θωμά τιμητική διάκριση για την προσφορά τους στο άθλημα (είναι η 6η χρονιά φέτος, που ο Δήμος φιλοξενεί  με μεγάλη επιτυχία και άψογη οργάνωση τελικούς αγώνες μπάσκετ νέων και νεανίδων).

Την πλακέτα παρέδωσε στον Δήμαρχο,  ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Μιχάλης Βιντζηλαίος. Παραλαμβάνοντας την πλακέτα ο κ. Θωμάς επανέλαβε, ότι η Κύμη απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αγαπά το μπάσκετ και ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου στηρίζει τον αθλητισμό στην περιοχή με όλες του τις δυνάμεις σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων, ανήγγειλε  την διεξαγωγή από 13 έως 17 Ιουλίου διεθνούς τουρνουά μπάσκετ στο «κλειστό» της Κύμης, με την συμμετοχή των εθνικών ομάδων Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας και Ισραήλ, προσκάλεσε μάλιστα όλους τους κατοίκους του Δήμου να παραβρεθούν και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι.

Ο Δήμαρχος επίσης προσέφερε αναμνηστικό δώρο στον παριστάμενο Δήμαρχο Καβάλας καθώς και στον αθλητή Κωνσταντίνο Σιμιτζή, παίκτη του Δούκα, που κατάγεται από το Τραχήλι του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Η ανταλλαγή δώρων συνεχίστηκε μεταξύ παραγόντων των οργανώσεων και μελών του Δημοτικού συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου.

Η λήξη των αγώνων σηματοδοτήθηκε με την απονομή του κυπέλου στην νικήτρια ομάδα,   Άρη Θεσσαλονίκης,  που οι παίχτες παρέλαβαν και σήκωσαν ψηλά, ζητωκραυγάζοντας, ενώ ο κόσμος, όρθιος στις κερκίδες, τους χειροκροτούσε.