Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Πολιτική Προστασία SPOT
Drink IQ
Drink IQ
Drink IQ
Σύνδεσμοι
Ινστιτουτο Παπανικολαου

Tα παιδιά του Ν.Ο. Αλιβερίου από την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 ξεκίνησαν και πάλι να κολυμπούν στο νέο τους χώρο!

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Όταν η τοπική κοινωνία αγωνίζεται ενωμένη βγαίνει κερδισμένη. Αυτό απέδειξε η συγκέντρωση στο Μυλάκι την Παρασκευή 24 Ιουνίου, όταν 500 περίπου άτομα, γονείς, παιδιά αλλά και απλοί  ενεργοί δημότες έδωσαν ένα δυναμικό παρών, για να «θωρακίσουν» με την παρουσία τους την ολοκλήρωση της τοποθέτησης  των νέων πλωτών εξεδρών άθλησης του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου στη θάλασσα.

Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι η συλλογικότητα και η συνεργασία μπορεί να δώσει απαντήσεις και λύσεις. Από την Τρίτη που ξεκίνησε ο άδικος πόλεμος απέναντι στον ΝΟΑ, σύσσωμη η τοπική κοινωνία έστειλε ένα ηχηρό και σαφές μήνυμα μια ηχηρή απάντηση σε όλους όσους θέλουν σε τέλμα την περιοχή. Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη : Ασχοληθείτε επιτέλους ουσιαστικά με τα προβλήματα της περιοχής και δώστε  τις λύσεις αλλά και τις μάχες που απαιτούνται.

Το «δεν γίνεται έτσι» είναι ένας βολικός μύθος για να καλύπτει την απραξία.

Οι μάχες δίνονται δίπλα στους δημότες και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου! Όχι στο διαδίκτυο και στα χαρτιά. Αυτό λέγεται χαρτοπόλεμος!

Τα προβλήματα του Δήμου μας είναι πολλά. Χρειάζονται Δράση – Αντίδραση – Σχεδιασμό-Υλοποίηση και όχι στείρα αντιπολιτευτική κριτική. Λύσεις στα προβλήματα δεν δίνουν οι άγονες καταγγελίες . Οι λύσεις απαιτούν τόλμη και ανάληψη ευθυνών. Απαιτούν συμμετοχή και  διάλογο για να μπορούν να δοθούν απαντήσεις.

Οι αποτελεσματικές  ενέργειες του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου, σε πλήρη συνεργασία με τον Ν.Ο. Αλιβερίου απέδειξαν έμπρακτα τον σεβασμό  του στη νεολαία και τον αθλητισμό. Απέδειξαν ότι συμμερίζεται απόλυτα την αγωνία των παιδιών και των γονιών και ότι η δική τους αρωγή και συμπαράσταση είναι η κινητήριος δύναμή του. Επαληθεύοντας την προσωπική του άποψη και προεκλογική δέσμευση ότι παρά την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε   : ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

Ο κόσμος έδωσε το δυνατό του παρών και όλα είχαν αίσιο τέλος!