Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Άλλη μια γιορτή του Μπάσκετ στην Κύμη από το Δήμο Κύμης Αλιβερίου

Δημοσιεύθηκε την Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Είναι γεγονός ότι η Κύμη αποτελεί πλέον έναν «μπασκετικό προορισμό» αφού τα τελευταία χρόνια διοργανώνονται στο Κλειστό Δημοτικό Γήπεδο «Νίκος Μαρίνος»,

πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και διεθνή τουρνουά. 

Ένα ακόμη διεθνές τουρνουά διεξήχθη από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου με τη συμμετοχή των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ Παίδων της Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ισραήλ και Σερβίας, στα πλαίσια προετοιμασίας τους για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στην Τσεχία.

Μπάσκετ υψηλού επιπέδου απόλαυσαν οι θεατές και τις τρεις μέρες των αγώνων. Στην  τελετή λήξης μετά την παρέλαση των ομάδων ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου κ. Δημήτρης Θωμάς προσέφερε αναμνηστικά δώρα και επαίνους συμμετοχής στους αρχηγούς των αποστολών.

Τόσο οι παίκτες όσο και οι συνοδοί των ομάδων επαίνεσαν τις εγκαταστάσεις αλλά και τη φιλοξενία της δημοτικής αρχής, συστατικά απαραίτητα για την επιλογή της Κύμης ως μπασκετικό τους προορισμό.

Επίσκεψη της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στο Δημαρχείο, στο Αλιβέρι. Μετά το πέρας του διεθνούς τουρνουά η  Εθνική Ελλάδας με τους συνοδούς τους συναντήθηκαν με  το Δ.Σ. και τους αθλητές του Αστέρα Αλιβερίου, και από κοινού επισκέφθηκαν το Δήμαρχο στο Δημαρχείο, στο Αλιβέρι. 

Ο Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του Α.Ο. Αστέρα, χαιρέτισαν τη συνάντηση αυτή. Ο Πρόεδρος μάλιστα του Α.Ο.Αστέρα κ. Παν. Μάστορης, προσκάλεσε τους αθλητές της Εθνικής να παρευρεθούν στα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Αλιβέρι, όταν με το καλό ο Δήμος, που τόσο ζεστά έχει αναλάβει το θέμα, ολοκληρώσει τις εργασίες. Σε απάντηση της πρόσκλησης ο εκπρόσωπος της Εθνικής Ομάδας δήλωσε τη δεδομένη παρουσία τους, αφού η δημοτική αρχή τους φιλοξενεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα επί σειρά  ετών, ενώ επιλογή τους είναι τα τελευταία χρόνια, τα διεθνή τουρνουά να πραγματοποιούνται στο κλειστό της Κύμης, μια πόλη που όχι μόνο διαθέτει τις εγκαταστάσεις αλλά ανταποκρίνεται φιλόξενα τόσο από την πλευρά του Δήμου όσο και από τους κατοίκους της περιοχής.

Στο τέλος της συνάντησης οι αθλητές της Εθνικής μοίρασαν  δώρα και αυτόγραφα στους λιλιπούτειους  αθλητές του Α.Ο. Αστέρα και ο Δήμαρχος ευχήθηκε στην Εθνική Ελλάδας, καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Τσεχία.

Ακολούθησε φωτογράφιση όλων των αθλητών με το Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο, τον Πρόεδρο της Δημ. Κοινότητας, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους αλλά και το Δ.Σ. του Α.Ο. Αστέρα, στο χώρο του νεοαναγειρόμενου  Κλειστού Γυμναστηρίου στο Αλιβέρι, οι εργασίες του οποίου προχωράνε με γοργούς ρυθμούς.