Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

«2ο Φεστιβάλ Νέων Αλιβερίου» στην Κύμη

Δημοσιεύθηκε την Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αλιβερίου σε συνεργασία με το Δήμο Κύμης Αλιβερίου, διοργανώνουν το  «2ο Φεστιβάλ Νέων Αλιβερίου». Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο

 Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αλιβερίου, πραγματοποιεί το Φεστιβάλ νέων καλλιτεχνών.  Στις 10 Αυγούστου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 στο λόφο Προφήτη Ηλία, (Άγαλμα Βελισσαρίου), στην Κύμη. Η σκηνή του Φεστιβάλ θα γεμίσει και πάλι με νότες και μελωδίες των νέων μουσικών της περιοχής μας, οι οποίοι μέσω των συγκροτημάτων ’’Contra Tempo’’ και ’’ELXIS’’ θα μοιραστούν μαζί σας τις πρωτότυπες μουσικές τους διασκευές. Στο φιλόξενο χώρο των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί επίσης και ’’εικαστική παρέμβαση’’ από τους μαθητές του μικρού εργαστηρίου τέχνης ’’Φτου Ξελευθερία’’. Από τις φετινές μας παραστάσεις δεν μπορούν φυσικά να λείπουν και οι εκπλήξεις  ……μουσικές και μη…  που σας καλούμε να τις ανακαλύψετε με τη ζεστή σας παρουσία !!!

 Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, σας καλούμε να μας συντροφεύσετε σε βραδιές γεμάτες χρώματα και μουσική που θα μείνουν αξέχαστες !!!

 Είσοδος ελεύθερη

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κωνσταντίνος Καραγιάννης