Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Το Παζάρι Αυλωναρίου σε νέα τροχιά! Επισκεφθείτε το, το αξίζει

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Στην κορύφωση  της είναι  η ετήσια εμποροπανήγυρη στο Αυλωνάρι, που θα λήξει το βράδυ της Πέμπτης, 13 του μήνα, με πλήθη κόσμου να την κατακλύζουν

καθημερινά. Αξίζει να επισκεφθείτε το παζάρι του Αυλωναρίου, που προσφέρει πολλές λύσεις, στην εποχή της κρίσης, η οποία ζούμε.  Οι έμποροι έχουν κατακλύσει τους χώρους έκθεσης,  ο επισκέπτης μπορεί να βρει προϊόντα όλων των  ειδών του εμπορίου σε  φτηνές και λογικές τιμές και  να γευτεί στα ψητοπωλεία εκλεκτούς μεζέδες. Φέτος, αναγνωρίζεται από όλους, ότι  η εμποροπανήγυρη είναι κάτι το ξεχωριστό. Η πρωτοφανής προσέλευση του κόσμου, παρά την οικονομική κρίση δικαιώνοντας την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για αναβάθμιση του θεσμού.  Ο έγκαιρος προγραμματισμός είχε ως αποτέλεσμα να   υπάρχουν επαρκείς δωρεάν χώροι στάθμευσης, παρκαδόροι, καθαρές δημοτικές  τουαλέτες, ντουζιέρες για τους εμπόρους, πρωτοφανής καθαριότητα όλων των χώρων και αστυνόμευση του χώρου. Τα έργα βελτίωσης στα γεφύρια του κεντρικού δρόμου και η  ρύθμιση της κυκλοφορίας με αποτελεσματικό τρόπο και εξάλειψαν όλες τις καθυστερήσεις και τις ταλαιπωρίες που είχαν  οι οδηγοί.

Το τρίπτυχο της Δημοτικής αρχής «Δουλειά, Συνεργασία, Αποτέλεσμα» επαληθεύτηκε μια ακόμη φορά. Ξεχωριστή είναι η παρουσία του Δήμου , με ένα καλαίσθητο περίπτερο, που φιλοξενεί έκθεση φωτογραφίας για το παζάρι του «χθες», διάφορες εκδόσεις της περιοχής αλλά και το «χαριστικό παζάρι», που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα ο εμπλουτισμός των  πολιτιστικών εκδηλώσεων, με δράσεις οργανωμένες από το Δήμο  πλουτίζουν τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών.