Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Πνοή ζωής για την Τρίτη ηλικία το Κ.Α.Π.Η Κονιστρών

Δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ξεχωριστή εκδήλωση για την παγκόσμια μέρα των ηλικιωμένων διοργανώθηκε από μέλη του Κ.Α.Π.Η Κονιστρών. Πλήθος ηλικιωμένων, παρουσία του Δημάρχου κ.

Θωμά Δημήτρη, των Αντιδημάρχων Κονιστρών και Κύμης και Δημοτικών Συμβούλων διασκέδασαν, χόρεψαν με ζωντανή μουσική, τραγούδησαν και πέρασαν ευχάριστα. Διαβάστηκαν αποσπάσματα από παιδικές αναμνήσεις και απαγγέλθηκαν χιουμοριστικά ποιήματα για τον παππού και τη γιαγιά. Τα φαγητά και τα γλυκά προσέφεραν τα μέλη του Κ.Α.Π.Η με ετοιμασίες που πραγματοποίησαν στα σπίτια τους. Η ορχήστρα έπαιξε μουσική και τραγούδησε εθελοντικά με πρωτοβουλία και συμμετοχή της μουσικού Ιωάννας Σταύρου.

Στο τέλος της βραδιάς όλα τα μέλη εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα για τη δημιουργία του Κ.Α.Π.Η στην Κονίστρα που έγινε πνοή ζωής για την Τρίτη ηλικία δίνοντας τους τη δυνατότητα μέσα από τις πλούσιες δράσεις του (δημιουργική απασχόληση, κινηματογράφο, βιβλιοθήκη, πρόληψη και ενημέρωση με ιατρικές επισκέψεις, εκδρομές, ασκήσεις μνήμης, αφηγήσεις κ.α) να παραμείνουν αυτόνομα, ισότιμα και ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου.