Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου  προκηρύσσει δημόσιο ανοικτό  μειοδοτικό διαγωνισμό,  με σφραγισμένες προσφορές, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ,  για την ανάδειξη προμηθευτού: “Συντήρηση & επισκευή μεταφορικών μέσων,  Συντήρηση & επισκευή λοιπών μηχανημάτων, Ανταλλακτικά μεταφορικών μέσων, Ανταλλακτικά λοιπών μηχανημάτων”, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για το έτος 2012, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.

.

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη είναι 135.850,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει μαζί με την προσφορά τους να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και εγγύηση συμμετοχής ύψους 6.792,50€

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 22 του μηνός  Ιουνίου ημέρα Παρασκευή του έτους 2012 και ώρα  12:00 (ώρα λήξης υποβολής προσφορών) στο Δημαρχείο, Κ. Μπακόλα 30, Αλιβέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους της διακήρυξης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Γεώργιο Παπαβασιλείου, τηλ.: 2223029744, 2223023440 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου

                                                          

 

                                                             Δημήτρης Θωμάς