Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Συνεχίζεται η βελτίωση των αθλητικών υποδομών στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, παρά την κρίση

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Α) Καινούργια εξέδρα στο γήπεδο του Αυλωναρίου.

Η Δημοτική Αρχή, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στο φίλαθλο κόσμο της περιοχής του Αυλωναρίου, τοποθέτησε καινούργια εξέδρα στο γήπεδο. Η καινούργια εξέδρα είναι καλαίσθητη, διαθέτει τέσσερα σκαλοπάτια επενδυμένα με ξύλο, με μήκος δέκα οκτώ μέτρα το καθένα και μπορεί άνετα να εξυπηρετήσει εκατόν πενήντα άτομα. Πρόκειται για μία κατασκευή που ομορφαίνει τον χώρο και διευκολύνει τους φιλάθλους να παρακολουθούν τις αθλητικές εκδηλώσεις.

 Β) Η Οκτωνιά αποκτά σιγά-σιγά το δικό της γήπεδο.

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης του γηπέδου της Οκτωνιάς.  Συγκεκριμένα γίνεται αποχωμάτωση στην ανατολική πλευρά του και κατασκευή αποστραγγιστικού, για να μην εισέρχονται τα όμβρια στο χώρο της αθλοπαιδιάς, επίστρωση με χωματουργικό υλικό για να δημιουργηθούν οι αναγκαίες κλίσεις, επίστρωση με 3Α για την τελική  διαμόρφωση του χώρου. Στόχος οι εργασίες να διαμορφώσουν κατάλληλα το γήπεδο για να δεχτεί την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο μέλλον, όταν τα οικονομικά του Δήμου το επιτρέψουν. Όλη η προσπάθεια αποβλέπει στο να αποκτήσει η «Αναγέννηση»  Οκτωνιάς το δικό της ‘’σπίτι’’, που της είναι απαραίτητο για να συνεχίσει την έντονη, δημιουργική και άξια θαυμασμού παρουσία της στα αθλητικά δρώμενα της Εύβοιας.

Γ) Εργασίες συντήρησης στο γήπεδο του Νεοχωρίου.

Με ειδικό  μηχάνημα έγινε η συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου Νεοχωρίου, του οποίου ο αγωνιστικός χώρος είχε γίνει σχεδόν ακατάλληλος για την τέλεση αγώνων. Το γήπεδο αποτελεί την έδρα του Νηλέα Νεοχωρίου, μίας ιστορικής ομάδας που αγωνίζεται και πάλι από φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας.