Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Κατάμεστο το Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου στην ενημέρωση από το Δήμαρχο για τα πεπραγμένα στο Αλιβέρι

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση για τα πεπραγμένα της Δημοτικής αρχής στο Αλιβέρι,  τη διετία που πέρασε, έγινε από το Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου Δημ Γ. Θωμά

 στο κατάμεστο από κόσμο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου   την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου. 

Κατά την ενημέρωση  ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο σύνολο των δραστηριοτήτων του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής  κατά την περασμένη διετία, αποδεικνύοντας ότι  υλοποιήθηκε η προεκλογική δέσμευση : «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» . Εξήγησε ότι η δέσμευση αυτή  συμπυκνώνει τη βασική   φιλοσοφία για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου. Μια αναπτυξιακή πορεία που θα αφορά ισότιμα όλους τους πολίτες και ισοδύναμα όλους του τομείς.

Ο Δήμαρχος ξεκίνησε  με αναφορές για τις υποδομές που παρέλαβε η Δημοτική Αρχή από τους πρώην ΟΤΑ και την προσπάθεια που χρειάστηκε να καταβληθεί προκειμένου να ανταποκριθεί ο ενιαίος Δήμος Κύμης – Αλιβερίου στο σύνολο των υποχρεώσεών του.

Στην συνέχεια ενημέρωσε τους κατοίκους του Αλιβερίου, για τον τρόπο οργάνωσης των υπηρεσιών, την σύνταξη επιχειρησιακού προγράμματος, την απόκτηση Διαχειριστικής Επάρκειας στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, την οργάνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας και ειδικά για το Αλιβέρι στο οποίο υπήρχε τεράστιο πρόβλημα, καθώς και την εφαρμογή του προγράμματος Ανακύκλωσης και τις ενέργειες του Δήμου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Απορριμμάτων.

Εκτενώς μίλησε για τα έργα που έχουν γίνει στο Αλιβέρι , στους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης, της πρόνοιας, της εκπαίδευσης ,  της οδοποιίας, του αθλητισμού αλλά και τις πολλές  πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αναφέρθηκε επίσης στα έργα ανάπλασης που έχουν γίνει στο Αλιβέρι αλλά και σε αυτά που πρόκειται σύντομα να γίνουν, όπως επίσης και σε σημαντικές παρεμβάσεις όπως η μεταστέγαση της Πυροσβεστικής, η παραμονή του Ειρηνοδικείου, του ΟΑΕΕ(ΤΕΒΕ) κ.α. Για ενημέρωση των παρισταμένων διανεμήθηκε έντυπο με τίτλο : «Αλιβέρι 24 μήνες μετά…» το οποίο θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος κλείνοντας ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμα, γεγονός που όπως είπε : ‘’επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη σας και  τη στήριξη σας στη  Δημοτική Αρχή και σε εμένα προσωπικά.’’ Για να διαβάσετε τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής, κατεβάστε το συνημμένο αρχείο Download