Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία του έργου στο Στόμιο Με γοργούς ρυθμούς προχώρησαν οι εργασίες μετά τις πιέσεις Δήμου, φορέων και κατοίκων

Δημοσιεύθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Σε νέα συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στην Πλατάνα, με θέμα την παρακολούθηση της εξέλιξης της κατασκευής του έργου αντιστήριξης στον παραλιακό δρόμο Στομίου Οξυλίθου – Πλατάνας Κύμης, διαπιστώθηκε σημαντική πρόοδος των εργασιών.

Όπως είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη Δευτέρα (25/3), στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, οι αντιδήμαρχοι Αρετή Μπάτσα Βασίλης Παππάς και Τάσος Βλάχος, ο προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας κ. Λολακάς, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου Κύμης και περιχώρων, επαγγελματίες και δημότες.

Με δεδομένη τη χρηματοδότηση του έργου, θεωρείται βέβαιο ότι θα συνεχιστεί η κατασκευή του, με εξίσου γοργούς ρυθμούς, με στόχο να καλυφθεί η μεγάλη καθυστέρηση και προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί εντός του χρονοδιαγράμματος.

Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος Κονιστρών Τ. Βλάχος έθεσε το θέμα του χερσαίου δρόμου Κονιστρών – Κύμης, μέσω του οποίου παρεκτρέπεται η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων, επισημαίνοντας την επικινδυνότητά του, ιδιαιτέρως σε δυο σημεία, και ζητώντας την άμεση βελτίωση του οδοστρώματος στα σημεία αυτά.

Για άλλη μια φορά, οι επαγγελματίες εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πορεία του έργου και επεσήμαναν τη ζημία που υφίστανται από τη διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο αυτό.

Τόσο η δημοτική αρχή όσο και οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών τόνισαν ότι συνεχίζουν να επαγρυπνούν και να παρακολουθούν την εξέλιξη των εργασιών σε εβδομαδιαία βάση, ώστε να αποτραπούν περαιτέρω καθυστερήσεις.

Ορίστηκε νέα συνάντηση τη Δευτέρα 11/3 στην Πλατάνα, για την επανεκτίμηση της κατάστασης.