Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Πολιτική Προστασία SPOT
Drink IQ
Drink IQ
Drink IQ
Σύνδεσμοι
Ινστιτουτο Παπανικολαου

Δρόμος Στομίου: Απάντηση στις δηλώσεις Πίσχινα

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

 Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την παρέμβαση του κ. Πίσχινα για   τον δρόμο του Στομίου και τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

         Ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου  Στερεάς Ελλάδας ο κ. Πίσχινας, δίχως να υπάρχει, για τα θέματα που θίγει, θέση του οργάνου το οποίο εκπροσωπεί, προβαίνει σε ένα καταιγισμό δηλώσεων για πράγματα και γεγονότα, τα οποία παραποιεί.

         Θέλοντας να πιστεύουμε ότι όλα αυτά οφείλονται σε άγνοια, δεν θα του απαντήσουμε μέσω μιας ανακοίνωσης. Τον προσκαλούμε όμως να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο ή σε κάποια από τις συγκεντρώσεις των ενδιαφερόμενων πολιτών-  και όχι του Δημάρχου όπως υποτιμητικά αναφέρει-  για να ενημερωθεί.  

         Τον καλούμε σε μια ανοικτή συζήτηση με τον κόσμο της περιοχής και  τους εκπροσώπους του και όχι να αναλώνεται σε απαξιωτικά δελτία τύπου ή σε επισκέψεις, όπως αυτή που πραγματοποίησε στο Στόμιο πριν από ενάμιση μήνα, εν κρυπτώ από τους πολίτες και τον Δήμαρχο.

          Σεβόμενοι την σημαντική προσφορά στην επίλυση των προβλημάτων του  τόπου μας, τόσο του επικεφαλής της Περιφέρειας, όσο και της  πλειοψηφίας των ανθρώπων της, Αιρετών και Υπηρεσιακών, όπως επίσης σεβόμενοι και την πολύ καλή συνεργασία μας, επιλέγουμε να μην απαντήσουμε στον κ. Πίσχινα όπως πραγματικά θα του άξιζε.

          Οι  Υπηρεσίες πάντως της Περιφέρειας, που γνωρίζουν πολύ καλά τις ουσιαστικές έως και καταλυτικές προσπάθειες που διαχρονικά έχουν καταβληθεί εκ μέρους μας και αφορούν  στη σύνταξη των μελετών και την χρηματοδότηση των έργων, στα οποία αναφέρεται ο κ. Πίσχινας, μπορούν να του δώσουν την πραγματική εικόνα, εφόσον βέβαια επιθυμεί να την γνωρίσει.