Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Επιστολή της Φερόμενης «Συντονιστικής Επιτροπής Προέδρων Τοπικών Συμβουλίων»

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

 Αξιότιμη Κα Γερακούδη, Αναφορικά με την επιστολή που σας απέστειλε η φερόμενη «Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων Τοπικών Συμβουλίων Δήμου Κύμης – Αλιβερίου», όπου δεν αναφέρονται όλα τα ονόματα των Προέδρων που την προσυπογράφουν, και την οποία πληροφορηθήκαμε μέσω των Μέσων Διαδικτυακής Ενημέρωσης, θα θέλαμε να σας παραθέσουμε τα εξής:

  1. Εκδόθηκε ανακοίνωση, της πλειοψηφίας των Προέδρων του Δήμου μας, που προέρχονται από όλη τη συμπολίτευση αλλά και μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης, 25 τον αριθμό από τους 47 συνολικά, στην οποία αναφέρεται η πλήρης διαφωνία τους με τις θέσεις που εκφράζει η «Συντονιστική Επιτροπή».
  2. Αναφορικά με τα έσοδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου από ανανεώσιμες πηγές και ΣΑΤΑ, έχει ήδη αποσταλεί έγγραφη απάντηση προς το Τμήμα Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Ευβοίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, όπου παρατίθεται λεπτομερώς η διάθεση των ως άνω εσόδων.
  3. Σχετικά με την αποπληρωμή των εξόδων μετακίνησης των Προέδρων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων σας παραθέτουμε έγγραφο της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, σύμφωνα με το οποίο αναφέρεται το χρονοδιάγραμμα εξόφλησής τους.

Όλα τα ως άνω έγγραφα και ανακοινώσεις, επισυνάπτονται σε αυτή μας την επιστολή.