Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Βέλος : Καταγγέλλουν έργο ανάπλασης!

Δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ύστερα από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, όπου με επιστολή του μέλος του ΔΣ  του εξωραϊστικού Συλλόγου Βέλους καταγγέλλει τη δημιουργία παιδικής χαράς πλησίον του νεκροταφείου του χωριού, διευκρινίζουμε προς όλους τους ενδιαφερόμενους και κυρίως τους κατοίκους του Βέλους τα εξής :

1.       Ο συγκεκριμένος χώρος υποδείχθηκε από τον Πρόεδρο του Βέλους.  Το Τοπικό Συμβούλιο της Τ.Κ. Βέλους ομόφωνα αποδέχτηκε να αξιοποιηθεί η δυτικά του γηπέδου μπάσκετ εγκαταλελειμμένη δημοτική ιδιοκτησία και να διαμορφωθεί σε πλατεία και χώρο αναψυχής. 

2.      Οι εργασίες γίνονται από τον ανάδοχο του έργου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Βέλους» με δική του δαπάνη, μετά από το επισυναπτόμενο σχέδιο που συνέταξε και θεώρησε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

3.      Οι εργασίες προβλέπουν περίφραξη και διαμόρφωση του χώρου, τοποθέτηση παγκακίων, δεντροφύτευση, ηλεκτροφωτισμό κ.λ.π. ούτως ώστε να αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο μέχρι σήμερα εγκαταλελειμμένος χώρος, ως πλατεία.. Είναι λυπηρό  μέλος του ΔΣ ενός φορέα του χωριού αντί να επικροτεί να καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερωθεί από αυτήν σχετικά με το θέμα, για ένα έργο που αναβαθμίζει το χωριό του, προστατεύει τη δημόσια υγεία και μάλιστα χωρίς καμία επιβάρυνση για το Δήμο και τους δημότες του.Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι στη διάθεση όλων για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.