Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η παράσταση “Μήδεια” του Μποστ από τη θεατρική ομάδα της Δ.Ε. Κύμης

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιουλίου  η θεατρική παράσταση “Μήδεια” του Μποστ από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου  στο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Κύμης, που
ευγενώς παραχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Κύμης.
       Οι Κυμαίοι τίμησαν την παράσταση και με το χειροκρότημά
 τους επιβράβευσαν όλους τους συντελεστές . Από νωρίς ο χώρος  είχε γεμίσει από κόσμο όλων των ηλικιών.  Η παράσταση ενθουσίασε το κοινό που χειροκρότησε με θέρμη τη θεατρική ομάδα.

Η Αντιδήμαρχος Αρετή Μπάτσα στο σύντομο χαιρετισμό της είπε : «Η θεατρική  ομάδα ήταν μια προσπάθεια που ξεκίνησε   δειλά-δειλά το 2004  .  Αν και πρωτόγνωρο  το εγχείρημα για τα δεδομένα της Κύμης, εντούτοις βρήκε ανταπόκριση αφού πλαισιώθηκε από ερασιτέχνες «ηθοποιούς» που με μεράκι και αγάπη κατόρθωσαν να παρουσιάσουν πολλές και αξιόλογες παραστάσεις όχι μόνο στο Νομό μας αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε όλα τα μέλη. Τον σκηνοθέτη Θεοδωρή Ραυτόπολο, την Ζωή Νικολοπούλου  την ψυχή της θεατρικής ομάδας  αλλά και όλους όσους ακόμη  συμμετέχουν: :  Παναγιώτη  Νικολόπουλο,  Μαρίνα Μαργωμένου, Μαρία Γαλανάκη,  Μαρία Μουλά, Σοφία Μάστορη,  Χρυσάνθη Μάστορη,  Άννα Γιαννοπούλου,  Δήμητρα Καμπούρη,  Βαλίνα Θωμά»                    

Ο Δήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου, φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχία της εκδήλωσης, συγχάρηκε όσους συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο και  δήλωσε πως « όλοι οι συμμετέχοντες ερμήνευσαν με μεγάλη επιτυχία το ρόλο τους και μας κράτησαν καθηλωμένους καθ’όλη τη διάρκεια της παράστασης. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλουν όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς στηρίξαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την τόσο αξιέπαινη αυτή προσπάθειά.» 

«Η οπτική του Μποστ, που ξεπερνά τα κομματικά πλαίσια και δηλώνει πίστη σε ένα δημοκρατικό ήθος συμμετοχής, το ανήσυχο του πνεύματός του και η θέληση να καταδεικνύει με το δικό του μοναδικό τρόπο όλα τα κακώς κείμενα του ελληνικού λαού, ήταν ο λόγος της επιλογής του  Μποστ   για τη φετινή θεατρική μας παράσταση» ανέφερε ο σκηνοθέτης Θοδωρής Ραυτόπουλος.

Στο τέλος της παράστασης, οι θεατές χειροκρότησαν θερμά και παρατεταμένα τα μέλη της θεατρικής ομάδας και συγχάρηκαν όλους τους συντελεστές της

Την πλούσια εναλλαγή κουστουµιών που απόλαυσαν οι θεατές επιμελήθηκε η ηθοποιός Ζωή Νικολοπούλου ενώ εξαιρετικά ήταν τα σκηνικά της παράστασης που ετοίμασε ο Θεόδωρος Ραυτόπουλος, ο οποίος είχε και την σκηνοθεσία του έργου.