Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Το Αλιβέρι πάτησε γκάζι για τρίτη συνεχή χρονιά στο 3ο Drift show

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

 

Ήταν ένα απίστευτα θεαματικό Σαββατόβραδο  στις 21/9/13 για τους πολυάριθμους θεατές που βρέθηκαν 

  στο δρόμο προς τον Άγιο Λουκά, στην πλατεία Ζωντού στο Αλιβέρι, αφού  παρακολούθησαν για τρίτη φορά στην φιλόξενη πόλη, το 3ο Drift show (αγώνες επίδειξης αυτοκινήτων), με δυνατές πλαγιολισθήσεις και μάχες με τα χρονόμετρα!  

Με τους οδηγούς των αυτοκινήτων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό οδηγώντας πολλές φορές στα όρια τα αυτοκίνητα τους και την αδρεναλίνη του κόσμου να ανεβαίνει στα ύψη και να ξεσπά σε επευφημίες και χειροκροτήματα κάθε φορά που περνούσαν από μπροστά τους. Από πλευράς οργάνωσης, όλα ήταν στην εντέλεια και είχαν ληφθεί μέτρα ασφαλείας περισσότερα από κάθε άλλη φορά.

Στην εκδήλωση, η οποία γίνεται πλέον θεσμός (όπως και η Ανάβαση Κύμης η οποία διοργανώνεται 11 συνεχή χρόνια), ήταν παρών και ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, ο οποίος μάλιστα πήρε για άλλη μια φορά ενεργά μέρος στην επίδειξη ,ως συνοδηγός αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε συνέχεια της ανάβασης Κύμης η οποία αποτελεί θεσμό για 11 χρόνια, έρχεται τώρα να γίνει θεσμός και το Drift show στο Αλιβέρι το οποίο διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά. Στις δύσκολες ημέρες που περνάμε ο κόσμος έχει ανάγκη εκτόνωσης και προσπαθούμε με αξιόλογες διοργανώσεις να ανταποκριθούμε.

Το Αλιβέρι πατάει γκάζι για τρίτη συνεχή χρονιά. Γενικά τα τελευταία χρόνια το Αλιβέρι γκαζώνει σε όλα τα επίπεδα. Το Αλιβέρι που χρόνια τώρα ήταν «παρκαρισμένο» και σε αδράνεια. Εμείς δίνουμε το ρυθμό και μπαίνουμε ταυτόχρονα σε ρυθμό».

Στην απονομή που έγινε με την παρουσία πολλών θεατών που παρέμειναν στο χώρο για να χειροκροτήσουν τους νικητές, ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Αλιβερίου κ.Νικ. Κιουσης και όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση.