Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Πληροφορούμε τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας, Α/μιας και Β/μιας εκπαίδευσης καθώς και τους δημότες μας, οτι ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΤΙΤΘΗ» του Δημ. Διαμ. Βέλους σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Παιδοψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αγία Σοφία – Παίδων Αθηνών θα πραγματοποιήσουν Ιατροδιαγνωστικές εξετάσεις και θα δoθούν γνωματεύσεις ΔΩΡΕΑΝ.

 Η όλη διαδικασία αφορά παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα ΛΟΓΟΥ, ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ και θέματα ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

 Οι εξετάσεις αφορούν ηλικίες από 0 έως και 18 ετών.    

Ανεξαρτήτως Ασφαλιστικής κάλυψης των γονέων και κηδεμόνων των παιδιών, οι εξετάσεις και οι γνωματεύσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου «ΤΙΤΘΗ», στην Τοπική Κοινότητα  Βέλους. Βρίσκονται επί της επαρχιακής οδού Αλιβερίου – Κύμης.

Για πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Συλλόγου,

από την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

από 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας :22230 91141.

Για τις εξετάσεις των ενδιαφερομένων από το Ιατρικό Κλιμάκιο του Νοσοκομείου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής.

Παρακαλούμε το προσωπικό των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, όντας καλοί γνώστες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μαθητές, γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες και την έλλειψη ειδικών ΔΟΜΩΝ προς αντιμετώπιση τέτοιων αναγκών, να επιδείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βαρύτητα στην παρούσα ανακοίνωση και να την κοινοποιήσουν άμεσα στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών τους.