Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Τα Ζάρκα αποκτούν το δικό τους πνευματικό κέντρο

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ένα έργο πνοής και αναβάθμισης της τοπικής κοινότητας Ζαράκων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, υλοποιείται άμεσα.
Μετά την εξεύρεση των πόρων, την δημοπράτηση του έργου προϋπολογισμού 173.307,98 ευρώ και την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, υπογράφηκε χθες η σχετική σύμβαση μεταξύ του ανάδοχου και του Δήμου.
Από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 αρχίζουν οι εργασίες κατεδάφισης των παλαιών κτισμάτων ώστε να προχωρήσει αμέσως μετά η ανέγερση του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΑΡΑΚΩΝ.
Ένα καθολικό αίτημα πολλών χρόνων των κατοίκων, των εκπροσώπων τους και των φορέων της περιοχής, επιτέλους γίνεται πράξη.
Το χωριό αποκτά έναν σύγχρονο πολυχώρο, που θα λειτουργήσει ως κέντρο πολιτισμού , υγείας και συνάντησης των φορέων και των κατοίκων του.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή συνεπής με τις εξαγγελίες και τις δεσμεύσεις της απέναντι στο χωριό και τους ανθρώπους του, προχωρά στην υλοποίηση αυτού του πολύ σημαντικού έργου αναβαθμίζοντας τα Ζάρκα. Αποδεικνύοντας έμπρακτα, ότι παρά τις σοβαρές δυσκολίες της σημερινής συγκυρίας , βαδίζει με γνώμονα την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.
Υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε, σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του χωριού και τους φορείς του, η συνέχεια να είναι ανάλογη.