Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Αισιοδοξία και Δύναμη το μήνυμα στην κοπή της πίτας του ΚΑΠΗ Οξυλίθου

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Επίκαιρο όσο ποτέ το μήνυμα της εκδήλωσης του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Οξυλίθου, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 24/01/2014 σε ταβέρνα του χωριού: «Σε πείσμα των καιρών θα χαμογελάμε και θα διασκεδάζουμε. Εύχομαι σε όλους αισιοδοξία, υγεία και δύναμη» ήταν τα λόγια του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά στον σύντομο χαιρετισμό του.
Ο Δήμαρχος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τα μέλη του ΚΑΠΗ που είχαν κατακλύσει από νωρίς την αίθουσα του κέντρου προκειμένου να γίνει η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.
Μετά τα τυπικά ακολούθησε φαγητό, χορός και τραγούδι, υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Στην εκδήλωση, εκτός του Δημάρχου Δημήτρη Θωμά, παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αρετή Θωμά – Μπάτσα και Αναστάσιος Βλάχος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δυστίων Νικόλαος Μπότης, ο τοπικός σύμβουλος Οξυλίθου Γιάννης Κατσαρής , η Δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ελένη Στουπή, Ιωάννα Καδδίτη και Λούλα Καραγιάννη τα μέλη του Δ.Σ του ΚΑΠΗ και πλήθος κόσμου.
Η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Κατερίνα Κουϊμιτζή, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την παρουσία του και το αισιόδοξο μήνυμά του, ενώ ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς με την σειρά του της έδωσε συγχαρητήρια για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί το ΚΑΠΗ.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι, στο ΚΑΠΗ Οξυλίθου λειτουργούν τμήματα αγιογραφίας, πλεξίματος και γυμναστικής, γίνονται διαλέξεις ιατρικού περιεχομένου, διοργανώνονται εκδρομές, ενώ πολύ συχνά τα μέλη του ΚΑΠΗ, παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις.
Το ΚΑΠΗ Οξυλίθου είναι ένα από τα 9 Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων που λειτουργούν στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, παράγοντας πολύ σημαντικό έργο.