Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Πολιτική Προστασία SPOT
Drink IQ
Drink IQ
Drink IQ
Σύνδεσμοι
Ινστιτουτο Παπανικολαου

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Καλείστε να προσέλθετε στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Αλιβέρι την 13 του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα .

  1. Έγκριση ή μη πρακτικού για την προμήθεια καυσίμων για την κίνηση των μεταφορικών μέσων του Δήμου για την ΔΕ Αυλώνος και πετρελαίου θέρμανσης για τις σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκ/σης ΔΕ Αυλώνος.
  2. Έγκριση ή μη πρακτικού για την προμήθεια καυσίμων για την κίνηση των μεταφορικών μέσων του Δήμου για τις ΔΕ Ταμυνέων –Δυστίων, πετρελαίου θέρμανσης για τις σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκ/σης ΔΕ Ταμυνέων –Δυστίων, πετρελαίου θέρμανσης του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού , για την ΔΕ Ταμυνέων και προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών της ΔΕΥΑΚΑ για την ΔΕ Ταμυνέων-Δυστίων.
  3. Έγκριση συμψηφισμού οφειλής (εισφοράς σε χρήμα) αποζημίωσης λόγω ρυμοτόμησης, της ιδιοκτησίας με Κ.Α 040938 που προκύπτει από την 7/97 πράξη εφαρμογής της πολεοδομικής ενότητας Π.Ε.Ι Αλιβερίου της νυν Δ.Ε Ταμυνέων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου
  4. Έγκριση ή μη πρακτικού Νο 1 που αφορά την Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Ο Πρόεδρος

Θωμάς Δημήτρης