Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Δ. Θωμάς προς Εργαζόμενους: Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο!

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης, σε κέντρο του Αυλωναρίου, η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας για τους εργαζόμενους του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
Η εκδήλωση είναι καθιερωμένη πλέον σε ετήσια βάση την ημέρα της Τσικνοπέμπτης και πήραν μέρος οι εργαζόμενοι του Δήμου απ’ όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.
Μιλώντας στους εργαζόμενους ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς, αφού τους ευχαρίστησε για την μεγάλη προσπάθειά τους που έχει ως αποτέλεσμα να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι υπηρεσίες του Δήμου, τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω ότι έχετε κατανοήσει πως η δουλειά σας είναι λειτούργημα. Γνωρίζω ακόμη ότι εργάζεστε σκληρά, ακόμη και πέραν του κανονικού ωραρίου, προκειμένου να λειτουργήσει ο Δήμος στις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν. Σας ευχαριστώ για την προσπάθειά σας και σας προτρέπω να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών».
Και ο Δήμαρχος κατέληξε: «Ξέρετε πολύ καλά ότι σας αντιμετωπίζω ως συνεργάτες και όχι ως υφισταμένους. Ξέρω κι εγώ πολύ καλά τις θυσίες και τις υποχωρήσεις που κάνετε προκειμένου να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Δήμος μας. Αυτό είναι το «μυστικό» της αποτελεσματικότητάς σας, καθώς κανένας φορέας δεν μπορεί να παράγει έργο εάν τα μέλη του δεν εργάζονται συνειδητά»
Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας που περιείχε δύο φλουριά, καθένα από τα οποία αντιστοιχούσε σε ένα κόσμημα (γούρι) και σε δύο ημέρες άδεια, ενώ στην συνέχεια, Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εργαζόμενοι «τσίκνησαν» μαζί με φαγητό και κρασάκι.