Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΚΑΠΗ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Μια ακόμη δέσμευση υλοποιήθηκε!

Δημοσιεύθηκε την Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Πραγματοποιήθηκαν στις 7:30 το βράδυ της Παρασκευής 31/01/2014 στο Αλιβέρι, τα εγκαίνια του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) Αλιβερίου. Το Κ.Α.Π.Η βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο, στο κέντρο της πόλης, σε έναν εξαιρετικά όμορφο χώρο, που δημιουργήθηκε με προσωπική φροντίδα των ανθρώπων του Δήμου και με την συνεργασία (προσφορά), καταστημάτων της περιοχής.
Κατά την διάρκεια της τελετής των εγκαινίων, η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, οι οποίοι βρήκαν έναν σημαντικό χώρο συνάθροισης αλλά και δραστηριοτήτων που έχουν να κάνουν με την υγεία, την ψυχαγωγία και την δημιουργική ενασχόληση.
Μιλώντας στους παρευρισκόμενους, ο Αντιδήμαρχος Αλιβερίου Νίκος Κιούσης, τόνισε ότι η ίδρυση του ΚΑΠΗ αποτελεί μια ακόμη δέσμευση του συνδυασμού ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και του Δημάρχου Δημήτρη Θωμά, η οποία υλοποιήθηκε. Ευχαρίστησε δε, όλους όσοι βοήθησαν προκειμένου το ΚΑΠΗ να οργανωθεί και να λειτουργήσει.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που σήμερα υλοποιείται η προεκλογική δέσμευση του συνδυασμού μας για την ίδρυση του ΚΑΠΗ Αλιβερίου, ενός από τα πολλά κέντρα που λειτουργούν στο Δήμο μας» είπε η Αντιπρόεδρος του νομικού προσώπου των ΚΑΠΗ, δημοτική σύμβουλος Ελένη Στουπή και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά, τον Αντιδήμαρχο Αλιβερίου Νίκο Κιούση αλλά και τους χορηγούς που βοήθησαν στην λειτουργία του Κέντρου.
Η πρόεδρος του νομικού προσώπου των ΚΑΠΗ Κατερίνα Κουϊμιτζή τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό της: «Φιλοδοξούμε να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα με πολλές δραστηριότητες» και ανακοίνωσε την έναρξη των μαθημάτων γυμναστικής στο ΚΑΠΗ αλλά και την επίσκεψη γιατρών στο Κέντρο μια φορά την εβδομάδα προκειμένου να γίνονται εξετάσεις (πίεση – διαβήτης κ.λ.π.) στα μέλη.
«Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε πρέπει να μας διακατέχουν το χαμόγελο και η αισιοδοξία» είπε ό Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς στον σύντομο χαιρετισμό του, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στην υλοποίηση και αυτής της προεκλογικής δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής: «Το Κ.Α.Π.Η Αλιβερίου θα έπρεπε να είχε υλοποιηθεί νωρίτερα. Ζητώ συγνώμη που καθυστερήσαμε αλλά δεν εξαρτάται πάντα από τις δικές μας προθέσεις, αφού υπάρχουν και οι αντικειμενικοί παράγοντες. Σημασία έχει ότι σήμερα βρισκόμαστε εδώ, στην τελετή των εγκαινίων και το Κ.Α.Π.Η. είναι πλέον πραγματικότητα» κατέληξε ο Δήμαρχος.
Μετά το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων, τον Αγιασμό και την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας που έγινε από τον Δήμαρχο, ακολούθησε γλέντι με φαγητό και χορό, υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας, τα μέλη της οποίας προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να πλαισιώσουν την όμορφη βραδιά.

Φωτογραφίες
1. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς κόβει την κορδέλα των εγκαινίων. Αριστερά ο Αντιδήμαρχος Αλιβερίου Νίκος Κιούσης και δεξιά η πρόεδρος των ΚΑΠΗ Κατερίνα Κουϊμιτζή.
2. Κατά την διάρκεια του Αγιασμού.
3. Ο Αντιδήμαρχος Αλιβερίου Νίκος Κιούσης κατά την διάρκεια της ομιλίας του.
4. Η κα Ελένη Στουπή κατά την διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού της.
5. Η κα Κατερίνα Κουϊμιτζή αναγγέλλει την λειτουργία των πρώτων τμημάτων στο Κ.Α.Π.Η Αλιβερίου.
6. Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς κατά την διάρκεια της ομιλίας του.
7. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς κόβει την βασιλόπιτα.
8. Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα του Κ.Α.Π.Η Αλιβερίου.
9. Μετά το τέλος της τελετής ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική.
10. Άποψη του μπουφέ που είχε ετοιμαστεί ειδικά για τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.