Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Ταεκβοντό Αλιβερίου – Κονιστρών: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η παρουσία των παιδιών του αθλητικού συλλόγου

Δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς διοργάνωσης Kim e Liu «Ευ Αγωνίζεσθαι» που διεξήχθη στις 14-15-16 Φεβρουαρίου 2014, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό και της Ελληνικής ομοσπονδίας και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας , εντός των εγκαταστάσεων του Κλειστού Ολυμπιακού Σταδίου Ταεκβοντό, τα παιδιά του αθλητικού συλλόγου Ταεκβοντό Αλιβερίου – Κονιστρών γύρισαν με τις αποσκευές τους γεμάτες μετάλλια και διακρίσεις.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 1.500 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.
Τα παιδιά μας κατέκτησαν ένα χρυσό με την αθλήτρια Λύκου Ασημένια στην κατηγορία κορασίδων, επίσης έλαβαν την 4η θέση με τον αθλητή Γιαννακόπουλο Παντελή, 5η θέση με τους Κόρο Αριστείδη-Σταμέλο Παν. – Κωνστάντιο Θέμη-Τσάλα Σωτηρία-Χρούτα Βλάσιο-Τσούρτο Βασίλειο-6η θέση για τους Πάντζαλη Νίκο-Βενιζέλο Αντώνη-Γιοβανάκη Κώστα.

Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει ολόθερμα τους αθλητές και τις αθλήτριες διακριθέντες και μη διακριθέντες , τους προπονητές Κατσίκα Δημήτριο- Ποζαπαλίδη Κωνσταντίνο , αλλά και του γονείς που τίμησαν το Δήμο μας με τις επιτυχίες τους, και χάρισαν σε όλους μας ένα χαμόγελο χαράς και αισιοδοξίας.
Η επιβράβευση αυτή σίγουρα ήρθε ύστερα από συστηματική δουλειά και κόπο και γι΄ αυτή τη μεγάλη επιτυχία θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια. Οι νίκες αυτές αποτελούν για όλους εμάς πηγή χαράς, ικανοποίησης και υπερηφάνειας και τους καθιστούν πρεσβευτές προβολής του τόπου μας.
Ιδιαίτερα στους δύσκολους αυτούς καιρούς που η πραγματοποίηση προσωπικών στόχων και ονείρων φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη, οι νίκες σας αποτελούν ελπιδοφόρο παράδειγμα για διακρίσεις και επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Με τις παραπάνω επιτυχίες είναι σίγουρο ότι η περιοχή μας, απέδειξε ότι διαθέτει πλούσιο αθλητικό δυναμικό και ότι στο μέλλον μπορούμε να χαρούμε ακόμα περισσότερες διακρίσεις.
Ευχόμαστε ολόψυχα στους αθλητές μας να συνεχίσουν με τον ίδιο ενθουσιασμό την προσπάθειά τους, να έχουν πάντα επιτυχίες και χαρές στη ζωή τους, και να αποτελέσουν το παράδειγμα για όλους τους νέους που αγαπούν τον αθλητισμό!

Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου
Δημήτρης Γ. Θωμάς