Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Για 12η φορά μια γιορτή του μηχανοκινήτου αθλητισμού στην Κύμη!

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Τεράστια επιτυχία σημείωσε και εφέτος η 12η ανάβαση Κύμης, η οποία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη χρονιά είχαν πάρει μέρος στην ανάβαση 35 οχήματα, ενώ φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 60.
Η τελετή απονομής των βραβείων στους νικητές έγινε στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία της Κύμης, παρουσία της οργανωτικής επιτροπής, των πληρωμάτων και πλήθος κόσμου. Μιλώντας στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, τόνισε ότι η ανάβαση έγινε πλέον θεσμός για την περιοχή καθώς επαναλαμβάνεται για 12 συνεχή χρόνια και αποτελεί μια διοργάνωση την οποία χαίρονται οι αθλητές και οι θεατές, ενώ προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες απ όλη την Ελλάδα. «Το μοναδικό μελανό σημείο είναι ότι φέτος, ο τερματισμός δεν έγινε μπροστά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο κάηκε πρόσφατα και αυτό μας στεναχωρεί ιδιαίτερα. Δίνουμε όμως όρκο ότι θα προσπαθήσουμε ώστε την επόμενη χρονιά, ο τερματισμός να γίνει ξανά μπροστά στο ανακαινισμένο σχολείο μας» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος καταχειροκροτούμενος.
Με την σειρά της, ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής εξήρε τον ρόλο του Δημάρχου και του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου για την τεράστια προσφορά τους στο άθλημα, τονίζοντας ότι η Κύμη είναι μια από τις ελάχιστες πόλεις της Ελλάδας που αγαπά και προσφέρει τόσα πολλά στο άθλημα, κάτι για το οποίο οι αθλητές είναι πράγματι ενθουσιασμένοι. «Γνωρίσαμε την Κύμη μέσα από αυτή την ανάβαση και την αγαπήσαμε πραγματικά. Νιώθουμε όταν ερχόμαστε εδώ ότι ερχόμαστε στο σπίτι μας. Μακάρι να είχαν και άλλες πόλεις τέτοιους δημάρχους.» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής.
Αυτός ήταν ο λόγος που η διοργανώτρια αρχή, προσέφερε τιμητικές πλακέτες στον Δήμαρχο, τους εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου που συνέβαλλαν στην απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης αλλά και τις αρχές που κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια ώστε η ανάβαση να ολοκληρωθεί με επιτυχία και ασφάλεια. Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε και στο Ράδιο Αλιβέρι, για την συνδρομή του κάθε χρόνο (με ζωντανές συνδέσεις) στην επιτυχία της γιορτής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος, γνωστός οδηγός και επιχειρηματίας, προσέφερε σημαντικό ηλεκτρονικό υλικό (υπολογιστές – laptop κ.λ.π.) στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης, εκφράζοντας έτσι την αγάπη όλων των αθλητών προς την Κύμη και την συμπαράστασή τους στα παιδιά και τους γονείς που κάηκε το σχολείο τους.
Ακολούθησε η απονομή των κυπέλων στους νικητές και στο τέλος της εκδήλωσης όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 13η ανάβαση που θα γίνει τον επόμενο Μάιο στην Κύμη.