Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών, που θα γίνει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου  2014 και ώρα 18:00 προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Έγκριση  των 11, 12, 19,20, 21, 22/2014 αποφάσεων της Πρωτοβ/μιας Εκ/πσης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

2.Έγκριση συμψηφισμού οφειλής (εισφοράς σε χρήμα), με την αποζημίωση λόγω ρυμοτόμησης, της ιδιοκτησίας Κ.Α.010224, που προκύπτει από την υπ΄αριθ. 3η Διορθωτική Πράξη Εφαρμογής της υπ΄αριθ. 2/2002 πράξης εφαρμογής της Πολεοδομικής ΠΕ Κύμης

3.Παράταση της μίσθωσης του 2ο και 3ο Νηπιαγωγείου Αλιβερίου

4.Έγκριση μεταβίβασης φακέλων έργων, από τον Δήμο Χαλκιδέων Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Αυτοτελές Τμήμα Υποστήριξης Εκτέλεσης έργων και μελετών Περιφερειακής Αν/ξης στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου.

5.Έγκριση κοπής δέντρων

6.Βεβαίωση θέσης οικοπέδων εντός της ζώνης των 800μ

7.Ανάκληση της 188/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη νέας με θέμα «Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2014»

8. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου σε Ευρωπαϊκό όμιλο εδαφικής συνεργασίας, υπό την επωνυμία «ΕΟΕΣ Εύξεινη πόλη-δίκτυο Ευρωπαϊκών Πόλεων για Βιώσιμη Ανάπτυξη».

9. Σχετικά με την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την Εφαρμογή Π.Ο.Α.Υ  Β. και Ν. Ευβοϊκού Κόλπου και Διαλόγου Ωρεών.

Ο Πρόεδρος

Μπενάκης Ιωάννης