Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στην προμήθεια πλαστικών τροχήλατων κάδων απορριμμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 11.316,00€, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν σε κλειστό φάκελο τις τεχνικές προδιαγραφές των προσφερόμενων ειδών και σε χωριστό σφραγισμένο φάκελο, μέσα στον κυρίως φάκελο,  με την ένδειξη «οικονομική προσφορά», την οικονομική τους προσφορά.

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους στο πρωτόκολλο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Κ. Μπακόλα 30, 34500 Αλιβέρι, ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά με την ένδειξη «Για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια κάδων απορριμμάτων»  μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 3:00μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες,  οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνήσουν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες,   με την κα Αναστασία Μιχαλοπούλου, τηλ.: 2223350327, e-mail  anast.mixal@0902.syzefxis.gov.gr

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ