Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ: ΚΥΜΗΣ- ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για την αγορά οικοπέδου για εγκατάσταση ΣΜΑ στις Δ.Ε Κύμης-Κονιστρών

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας

για την αγορά οικοπέδου για εγκατάσταση ΣΜΑ στις Δ.Ε  Κύμης-Κονιστρών

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Προκηρύσσει δημοπρασία για την αγορά οικοπέδου, για εγκατάσταση ΣΜΑ στις Δ.Ε  Κύμης-Κονιστρών. Το ακίνητο πρέπει:

  1. 1. να βρίσκεται εντός της  Δ.Ε. Κύμης ή της Δ.Ε. Κονίστρων και σε περιοχή η οποία να βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα των εξυπηρετούμενων Δημοτικών Ενοτήτων.
  2. 2. Να είναι σχετικά κοντά σε υφιστάμενη οδό, ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτό φορτηγών αυτοκινήτων.
  3. 3. Να έχει έκταση τουλάχιστον δύο (2) στρεμμάτων, να είναι ενιαίο, ή αν πρόκειται για όμορα ακίνητα ενός ή περισσότερων διαφορετικών ιδιοκτητών, αυτά να αποτελούν ενιαία έκταση τουλάχιστον δύο (2) στρεμμάτων.
  4. 4. Να είναι στην αποκλειστική κυριότητα, νομή και κατοχή αυτού που το προσφέρει ή σε περίπτωση που ανήκει εξ’ αδιαιρέτου σε περισσότερους κατά συγκυριότητα, συννομή και συγκατοχή, η προσφορά να γίνεται από όλους τους συνιδιοκτήτες. Γίνονται δεκτά και περισσότερα του ενός ακίνητα, καθώς και ακίνητα δύο ή και περισσοτέρων ιδιοκτητών, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές της διακήρυξης, με την προϋπόθεση αυτά να δημιουργούν ενιαία εδαφική έκταση. Στην περίπτωση αυτή, οι προσφορές πρέπει να συνοδεύονται από ενιαίο τοπογραφικό διάγραμμα (ή απόσπασμα κτηματολογίου) και από κοινή αίτηση – δήλωση προσφοράς ή τα επιμέρους τοπογραφικά των ακινήτων να αποτυπώνουν με σαφήνεια τους ιδιοκτήτες των όμορων ακινήτων.
  5. 5. Να είναι ελεύθερο νομικών βαρών ή διεκδικήσεων (υποθήκες, προσημειώσεις, κατασχέσεις κλπ) και γενικά οποιασδήποτε άλλης πράξης που επηρεάζει τη νομική κατάσταση ενός ακινήτου.
  6. 6. Να μην είναι δασική έκταση στο σύνολό του ή σε μέρος του.
  7. 7. Προτιμητέα θα είναι τα οικόπεδα  χωρίς έντονες κλίσεις, ελεύθερα κτισμάτων ή άλλων εγκαταστάσεων και με επαρκή προσβασιμότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης, ήτοι μέχρι 27-7-2015

Οι προσφορές ενδιαφέροντος αποστέλλονται στην αρμόδια  υπηρεσία, (γραφείο πρωτοκόλλου, αρμόδιος υπάλληλος κ. Παπαβασιλείου) στη διεύθυνση Κ. Μπακόλα- Αλιβέρι  και στη συνέχεια παραδίδονται στην επιτροπή η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητος των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσομένης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Στις προσφορές ενδιαφέροντος θα αναγράφονται επακριβώς τα στοιχεία του ακινήτου, χωρίς την αξία του. Οι προσφορές θα πρέπει να περιέχουν:

i. Σχετική αίτηση, στην οποία θα αναφέρονται ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, τοποθεσία ακινήτου, εμβαδόν.

ii. Τοπογραφικό διάγραμμα εις διπλούν, ή σε περίπτωση που δεν υπάρχει, απόσπασμα από την εφαρμογή του Εθνικού Κτηματολογίου (που είναι διαθέσιμη στο internet στη διεύθυνση http://gis.ktimanet.gr/wms/ktbasemap/default.aspx), με σημειωμένα τα όρια του οικοπέδου.

iii. Τίτλους ιδιοκτησίας εις διπλούν.

iv. Αντίγραφο Ε9 του ιδιοκτήτη.

v. Τίτλοι κυριότητας του ακινήτου για την πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή και στοιχεία – έγγραφα απ’ όπου προκύπτει ότι είναι ελεύθερο κάθε βάρους γενικά, χρέους, υποθήκης προσημείωσης, κατάσχεσης συντηρητικής ή αναγκαστικής, προικώου και κληρονομικού δικαίου, δουλείας, οποιασδήποτε διεκδίκησης, δικαιώματος τρίτου, εισφορών, φόρων και τελών δημοσίων και δημοτικών οποιωνδήποτε, απαλλοτρίωσης, αποζημίωσης από οποιαδήποτε αιτία και γενικά ελεύθερου κάθε φιλονικίας, διένεξης ή έριδας με όλα τα συμπαρομαρτούντα δικαιώματα των προσωπικών και πραγματικών και των συναφών με αυτά αγωγών.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Αρμόδιος υπάλληλος κα Τόλιζα. Τηλέφωνο 2223025619.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Μπουραντάς Αθανάσιος