Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 6/2015

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου διακηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό, για τη προμήθεια  πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης στις Δημοτικές Ενότητες Κύμης-Κονιστρών, για το έτος 2015. Το κριτήριο κατακύρωσης θα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό στη μέση τιμή λιανικής πώλησης, όπως αυτές προσδιορίζονται από το παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης και ώρα λήξης ηλεκτρονικής  υποβολής προσφορών  την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου   2015 και  ώρα 15:00.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση θα πραγματοποιηθεί, από την αρμόδια επιτροπή, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:00π.μ.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό υποβάλλοντας ηλεκτρονικά,  συνολική προσφορά ή προσφορά μόνο για μια από τις δύο δημοτικές ενότητες,  συμμετέχοντας όμως για το σύνολο της ποσότητας  σε κάθε δημοτική ενότητα.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των είκοσι μία  χιλιάδων τριάντα τεσσάρων ευρώ και τριάντα πέντε λεπτών  (21.034,35) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να καταθέσουν, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας,  με την προσφορά τους, τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής που ζητούνται από τη διακήρυξη, καθώς και την εγγύηση συμμετοχής συνολικού ύψους 342,03€, εφόσον υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο της προϋπολογιζόμενης δαπάνης. Στην περίπτωση που οι διαγωνιζόμενοι υποβάλλουν προσφορά για τις μια από τις δύο δημοτικές ενότητες, το ύψος της εγγυητικής θα είναι το 2% του προϋπολογισμού (χωρίς το ΦΠΑ) για κάθε περίπτωση. Η εγγυητική επιστολή θα απευθύνεται προς το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Η παρούσα περίληψη θα δημοσιευτεί στο τεύχος δημόσιων συμβάσεων στις  06/11/2015.

Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους της διακήρυξης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Αναστασία  Μιχαλοπούλου,  στο τηλέφωνο 2223350224, e-mail: anast.mixal@0902.syzefxis.gov.gr κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ