Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΛΑΤΟΣ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 9/2015

Πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, με σκοπό την προμήθεια «Παροχή γάλατος (σε είδος)» για τους δικαιούχους εργαζόμενους του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου του ΝΠΔΔ Κοινωνικής προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη είναι 26.716,59€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Αναλυτικά η δαπάνη κατανέμεται ως εξής: για τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου η δαπάνη ανέρχεται σε 17.774,90€, και για το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Αθλητισμού σε 8940,69€.
Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει μαζί με την προσφορά τους να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και εγγύηση συμμετοχής ύψους 534,34€, σε περίπτωση που υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο των ομάδων ή εγγυητική επιστολή ίση με το 2% του προϋπολογισμού (χωρίς το ΦΠΑ) της/των ομάδας/ων για τις οποίες θα υποβάλλει προσφορά, όπως αυτές αναφέρονται στην σχετική διακήρυξη.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 30 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, του έτους 2015 και ώρα 11:00π.μ. (ώρα λήξης υποβολής προσφορών) στο Δημαρχείο, Παπανικολάου 13-15, Αλιβέρι 34500.
Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους της διακήρυξης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Αναστασία Μιχαλοπούλου, τηλ.: 2223350224 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ