Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου προκηρύσσει, πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80, όπως ισχύει σήμερα, με σκοπό την εκτέλεση της υπηρεσίας «Μεταφοράς απορριμμάτων» (cpv 90512000-9) για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
Κριτήριο κατακύρωσης θα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό, άνευ ορίου, επί του προϋπολογισμού που συντάχθηκε από τον εργοδότη..
Η προϋπολογισθείσα δαπάνη είναι σαράντα εννέα χιλιάδες επτακόσια ενενήντα ευρώ και σαράντα λεπτών(49.790,40€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 16 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη, του έτους 2016 και ώρα 10:00π.μ. (ώρα λήξης υποβολής προσφορών) στο Δημαρχείο, Παπανικολάου 15, Αλιβέρι 34500.
Οι ενδιαφερόμενοι, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους, όπως αναγράφονται στην σχετική διακήρυξη, θα πρέπει να καταθέσουν και εγγυητική επιστολή συμμετοχής ύψους 890,60€
Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους της διακήρυξης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα
Αναστασία Μιχαλοπούλου, τηλ.: 2223350224, e-mail:anast.mixal@0902.syzefxis.gov.gr, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ