Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου διακηρύσσει ανοικτό δημόσιο ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό, για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Μεταφορά απορριμμάτων»  για τις ανάγκες του Δήμου  το έτος 2016. Κριτήριο κατακύρωσης είναι το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό, άνευ ορίου, επί του προϋπολογισμού που συντάχθηκε από τον εργοδότη.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης και ώρα λήξης ηλεκτρονικής  υποβολής προσφορών  την Τρίτη  7 Ιουνίου  2016 και  ώρα 17:00.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση θα πραγματοποιηθεί, από την αρμόδια επιτροπή, την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 και ώρα 9:30π.μ.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των εκατόν είκοσι εννέα χιλιάδων εννιακοσίων ογδόντα πέντε  ευρώ και δεκαεπτά λεπτών  129.985,17€(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να καταθέσουν, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας,  με την προσφορά τους, τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής που ζητούνται από τη διακήρυξη, καθώς και την εγγύηση συμμετοχής συνολικού ύψους 2.113,58€.

Η παρούσα περίληψη θα δημοσιευτεί στο τεύχος δημόσιων συμβάσεων στις  27/05/2016.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και των λοιπών συμβατικών τευχών από το δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. όπου και υποβάλλονται τα σχετικά αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών –διευκρινήσεων, μόνο από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς (αρ. ΕΣΗΔΗΣ 18170)

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΤΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ