Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στην ανάθεση υπηρεσιών ιατρού εργασίας για έξι (6) μήνες, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για τις εργασίες που προβλέπονται στην σχετική μελέτη και για συνολική απασχόληση 55,8 ωρών
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν τις προβλεπόμενες ειδικότητες, καθώς και τα προσόντα που προβλέπονται στο Π.Δ. 294/88/ΦΕΚ 139/Α΄ και του Ν. 3850/10/ΦΕΚ 84/Α΄, για τα οποία θα καταθέσουν και τα σχετικά δικαιολογητικά.
Οι οικονομικές προσφορές θα κατατίθενται σε χωριστό σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «οικονομική προσφορά», με τιμή χρέωσης ανά ώρα και για το σύνολο των ωρών που προβλέπει η σχετική μελέτη.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους στο πρωτόκολλο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Παπανικολάου 13-15, 34500 Αλιβέρι, ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά με την ένδειξη «Για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ιατρού εργασίας» μέχρι την Τρίτη 21 Ιουνίου και ώρα 13:00μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, με την κα Ιωάννα Παλόγου τηλ.: 2223350325, e-mail gpalogou@0748.syzefxis.gov.gr

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ