Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημοσιεύθηκε την Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών έχει αυξηθεί υπερβολικά η κατανάλωση νερού κατά τους θερινούς μήνες.
Η προσπάθεια όλων μας στην ορθολογική χρήση του νερού είναι απαραίτητη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος έλλειψής του. Για αυτό παρακαλούνται όλοι οι δημότες να περιορίσουν την κατανάλωση του νερού σε απολύτως αναγκαίες χρήσεις ,προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση των Δημοτικών και τοπικών διαμερισμάτων και των οικισμών του Δήμου.
Υπενθυμίζουμε, ακόμα μια φορά, ότι το νερό προσφέρεται αποκλειστικά για την υδροδότηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων και όχι για άλλες χρήσεις, όπως είναι το πότισμα κήπων ,κτημάτων και περιβολιών.
Συνιστάται, εδικά σε περιοχές που εμφανίζονται τα φαινόμενα ανεπάρκειας νερού (Δημοτική Ενότητα Κύμης) , να περιορισθεί η χρήση του στα απολύτως αναγκαία.
Σε διαφορετική περίπτωση η Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α θα προχωρήσει σε περιοδικές διακοπές της υδροδότησης προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη δυνατή επάρκεια σε όλους τους οικισμούς.
Ο περιορισμός της άσκοπης κατανάλωσης νερού πρέπει να γίνει συνείδηση όλων των Δημοτών. Οι καταναλωτές πρέπει να ελέγχουν τακτικά τις παροχές, τα φρεάτια ύδρευσης ,τους υδρομετρητές και να ενημερώνουν την Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α για διαρροές και ελαττωματική λειτουργία

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α