Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου προκηρύσσει, φανερή, προφορική και μειοδοτική δημοπρασία για την μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και την πραγματοποίηση τμήματος της λαϊκής αγοράς Κύμης.
Το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται εντός της πόλεως της Κύμης, κοντά στον δρόμο που διεξάγεται η λαϊκή αγορά, να έχει έκταση τουλάχιστον 500τ.μ., παροχή ρεύματος-ύδρευσης, τουαλέτες ανδρών-γυναικών, είναι περιφραγμένο και να υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν στο πρωτόκολλο του Δήμου μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, σε κλειστό φάκελο, τους τίτλους ιδιοκτησίας, τοπογραφικό διάγραμμα του ακινήτου και πιστοποιητικό ότι το ακίνητο είναι ελεύθερο βαρών. Η αρμόδια επιτροπή, με επιτόπια έρευνα κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερόμενων ακινήτων και στην συνέχεια ο Δήμαρχος, με ανακοίνωση του, ορίζει τη ημέρα και ώρα της δημοπρασίας, καλώντας μόνο όσους τα ακίνητα τους κρίθηκαν κατάλληλα, να συμμετάσχουν προσκομίζοντας και τα λοιπά δικαιολογητικά.
Οι προσφορές θα κατατίθενται, ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά στο Δημαρχείο Κύμης-Αλιβερίου Παπανικολάου 13, Τ.Κ. 34500.
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από την κα Μιχαλοπούλου, τηλ. 2223350224, e-mail anast.mixal@0902.syzefxis.gov.gr, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ