Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 4/2016

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 4/2016

Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, για τη προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου και πετρελαίου θέρμανσης και φωτισμού, για τις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης στην ΔΕ Αυλώνος για το έτος 2016.

Το κριτήριο κατακύρωσης θα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό στη μέση τιμή λιανικής πώλησης, όπως αυτή προσδιορίζεταιι από το παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου για τα καύσιμα.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα Αλιβερίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου (οδός Παπανικολάου 13) από την αρμόδια επιτροπή την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 και ώρα 11:00π.μ. (ώρα λήξης υποβολής προσφορών).

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό υποβάλλοντας συνολική προσφορά ή α) για τον Δήμο μόνο, ή β)για μια ή/και τις δύο σχολικές επιτροπές ή )για οποιαδήποτε άλλο συνδυασμό ομάδων συμμετέχοντας όμως για όλα τα είδη σε κάθε ομάδα.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 28.191,40€ είκοσι οκτώ χιλιάδων εκατόν ενενήντα ένα ευρώ και σαράντα λεπτών συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να καταθέσουν με την προσφορά τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής που ζητούνται από τη διακήρυξη, καθώς και την εγγύηση συμμετοχής συνολικού ύψους 454,70€, εφόσον υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο της προϋπολογιζόμενης δαπάνης.

Στην περίπτωση που οι διαγωνιζόμενοι υποβάλλουν προσφορά για τις ανωτέρω περιπτώσεις (α, β και γ) το ύψος της εγγυητικής θα είναι το 2% του προϋπολογισμού της προσφοράς (χωρίς ΦΠΑ) για κάθε περίπτωση. Η εγγυητική επιστολή θα απευθύνεται προς το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους της διακήρυξης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Αν. Μιχαλοπούλου στο τηλέφωνο 2223350224 ή στο e-mail anast.mixal@0902.syzefxis.gov.gr κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ