Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κονιστρών Νομού Ευβοίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δυνάμει της υπ’ αριθμ. 57/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου ορίστηκε εκκαθαριστής ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής κ. Γεώργιος Παπακυρίλλου του Ευαγγέλου στην υπό εκκαθάριση «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κονιστρών Νομού Ευβοίας». Με την παρούσα ο ως άνω εκκαθαριστής καλεί τους πιστωτές της υπό εκκαθάριση επιχείρησης όπως υποχρεωτικά αναγγείλουν τις μη παραγεγραμμένες απαιτήσεις συμπληρώνοντας σχετική αίτηση, υπόδειγμα της οποίας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, συνυποβάλλοντας μαζί τα σχετικά παραστατικά (π.χ. τιμολόγια, δελτία αποστολής, ιδιωτικά συμφωνητικά κ.λ.π.). Η αναγγελία των απαιτήσεων, το σχετικό έντυπο της αίτησης, και η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται στην έδρα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου (Παπανικολάου, Κτίριο Καραμάνου, Αλιβέρι), είτε στην κα. Κατερίνα Τόλια, είτε στην κα. Ελένη Ηλία από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης και έως 31 Μαρτίου 2017.

.

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2017

Ο Εκκαθαριστής

Γεώργιος Ευαγγ. Παπακυρίλλου

ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Αυλώνος Ευβοίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δυνάμει της υπ’ αριθμ. 57/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου ορίστηκε εκκαθαριστής ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής κ. Γεώργιος Παπακυρίλλου του Ευαγγέλου στην υπό εκκαθάριση «Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Αυλώνος Ευβοίας». Με την παρούσα ο ως άνω εκκαθαριστής καλεί τους πιστωτές της υπό εκκαθάριση επιχείρησης όπως υποχρεωτικά αναγγείλουν τις μη παραγεγραμμένες απαιτήσεις συμπληρώνοντας σχετική αίτηση, υπόδειγμα της οποίας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, συνυποβάλλοντας μαζί τα σχετικά παραστατικά (π.χ. τιμολόγια, δελτία αποστολής, ιδιωτικά συμφωνητικά κ.λ.π.). Η αναγγελία των απαιτήσεων, το σχετικό έντυπο της αίτησης, και η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται στην έδρα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου (Παπανικολάου, Κτίριο Καραμάνου, Αλιβέρι), είτε στην κα. Κατερίνα Τόλια, είτε στην κα. Ελένη Ηλία από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης και έως 31 Μαρτίου 2017.

.

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2017

Ο Εκκαθαριστής

Γεώργιος Ευαγγ. Παπακυρίλλου

ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Δυστίων (Δ.Ε.Π.Α.Δ.) Ν. Ευβοίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δυνάμει της υπ’ αριθμ. 57/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου ορίστηκε εκκαθαριστής ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής κ. Γεώργιος Παπακυρίλλου του Ευαγγέλου στην υπό εκκαθάριση «Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Δυστίων (Δ.Ε.Π.Α.Δ.) Ν. Ευβοίας». Με την παρούσα ο ως άνω εκκαθαριστής καλεί τους πιστωτές της υπό εκκαθάριση επιχείρησης όπως υποχρεωτικά αναγγείλουν τις μη παραγεγραμμένες απαιτήσεις συμπληρώνοντας σχετική αίτηση, υπόδειγμα της οποίας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, συνυποβάλλοντας μαζί τα σχετικά παραστατικά (π.χ. τιμολόγια, δελτία αποστολής, ιδιωτικά συμφωνητικά κ.λ.π.). Η αναγγελία των απαιτήσεων, το σχετικό έντυπο της αίτησης, και η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται στην έδρα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου (Παπανικολάου, Κτίριο Καραμάνου, Αλιβέρι), είτε στην κα. Κατερίνα Τόλια, είτε στην κα. Ελένη Ηλία από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης και έως 31 Μαρτίου 2017.

.

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2017

Ο Εκκαθαριστής

Γεώργιος Ευαγγ. Παπακυρίλλου

ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού-Αθλητισμού Κονιστρών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δυνάμει της υπ’ αριθμ. 57/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου ορίστηκε εκκαθαριστής ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής κ. Γεώργιος Παπακυρίλλου του Ευαγγέλου στην υπό εκκαθάριση «Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού-Αθλητισμού Κονιστρών». Με την παρούσα ο ως άνω εκκαθαριστής καλεί τους πιστωτές της υπό εκκαθάριση επιχείρησης όπως υποχρεωτικά αναγγείλουν τις μη παραγεγραμμένες απαιτήσεις συμπληρώνοντας σχετική αίτηση, υπόδειγμα της οποίας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, συνυποβάλλοντας μαζί τα σχετικά παραστατικά (π.χ. τιμολόγια, δελτία αποστολής, ιδιωτικά συμφωνητικά κ.λ.π.). Η αναγγελία των απαιτήσεων, το σχετικό έντυπο της αίτησης, και η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται στην έδρα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου (Παπανικολάου, Κτίριο Καραμάνου, Αλιβέρι), είτε στην κα. Κατερίνα Τόλια, είτε στην κα. Ελένη Ηλία από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης και έως 31 Μαρτίου 2017.

.

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2017

Ο Εκκαθαριστής

Γεώργιος Ευαγγ. Παπακυρίλλου

ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης (Δ.Ε.Π.Α.Τ.) Δήμου Ταμυνέων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δυνάμει της υπ’ αριθμ. 57/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου ορίστηκε εκκαθαριστής ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής κ. Γεώργιος Παπακυρίλλου του Ευαγγέλου στην υπό εκκαθάριση «Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης (Δ.Ε.Π.Α.Τ.) Δήμου Ταμυνέων». Με την παρούσα ο ως άνω εκκαθαριστής καλεί τους πιστωτές της υπό εκκαθάριση επιχείρησης όπως υποχρεωτικά αναγγείλουν τις μη παραγεγραμμένες απαιτήσεις συμπληρώνοντας σχετική αίτηση, υπόδειγμα της οποίας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, συνυποβάλλοντας μαζί τα σχετικά παραστατικά (π.χ. τιμολόγια, δελτία αποστολής, ιδιωτικά συμφωνητικά κ.λ.π.). Η αναγγελία των απαιτήσεων, το σχετικό έντυπο της αίτησης, και η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται στην έδρα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου (Παπανικολάου, Κτίριο Καραμάνου, Αλιβέρι), είτε στην κα. Κατερίνα Τόλια, είτε στην κα. Ελένη Ηλία από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης και έως 31 Μαρτίου 2017.

.

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2017

Ο Εκκαθαριστής

Γεώργιος Ευαγγ. Παπακυρίλλου

ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

Αναπτυξιακή Επιχείρηση Δήμου Κονιστρών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δυνάμει της υπ’ αριθμ. 58/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου ορίστηκε εκκαθαριστής ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής κ. Γεώργιος Παπακυρίλλου του Ευαγγέλου στην υπό εκκαθάριση «Αναπτυξιακή Επιχείρηση Δήμου Κονιστρών». Με την παρούσα ο ως άνω εκκαθαριστής καλεί τους πιστωτές της υπό εκκαθάριση επιχείρησης όπως υποχρεωτικά αναγγείλουν τις μη παραγεγραμμένες απαιτήσεις συμπληρώνοντας σχετική αίτηση, υπόδειγμα της οποίας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, συνυποβάλλοντας μαζί τα σχετικά παραστατικά (π.χ. τιμολόγια, δελτία αποστολής, ιδιωτικά συμφωνητικά κ.λ.π.). Η αναγγελία των απαιτήσεων, το σχετικό έντυπο της αίτησης, και η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται στην έδρα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου (Παπανικολάου, Κτίριο Καραμάνου, Αλιβέρι), είτε στην κα. Κατερίνα Τόλια, είτε στην κα. Ελένη Ηλία από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης και έως 31 Μαρτίου 2017.

.

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2017

Ο Εκκαθαριστής

Γεώργιος Ευαγγ. Παπακυρίλλου