Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΥΡΥΞΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 1/2017

Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου διακηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό, για τη προμήθεια καυσίμων, λιπαντικών και πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του Δήμου στις Δημοτικές Ενότητες Ταμυνέων-Δυστίων.
Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής. Ειδικότερα για τα καύσιμα και το πετρέλαιο θέρμανσης (τμήμα Ι της παρούσας σύμβασης) χαμηλότερη τιμή είναι το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στην μέση τιμή λιανικής πώλησης, όπως διαμορφώνεται στο παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, για τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου. Για τα λιπαντικά η χαμηλότερη προσφορά για το σύνολο των ειδών.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης και ώρα λήξης ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών την Παρασκευή 5 Μαϊου 2017 και ώρα 20:00. (αρ. ΕΣΗΔΗΣ 40287)
Η ηλεκτρονική αποσφράγιση θα πραγματοποιηθεί, από την αρμόδια επιτροπή, την Πέμπτη 11 Μαϊου 2017 και ώρα 10:00π.μ.
Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό υποβάλλοντας ηλεκτρονικά, συνολική προσφορά ή προσφορά για ένα από τα δύο τμήματα της προμήθειας συμμετέχοντας όμως για όλα τα είδη σε κάθε τμήμα της σύμβασης.
Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των εκατόν είκοσι οκτώ χιλιάδων δέκα έξι ευρώ και σαράντα δυο λεπτών (128.016,42€) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να καταθέσουν, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με την προσφορά τους, τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής που ζητούνται από τη διακήρυξη, καθώς και την εγγύηση συμμετοχής συνολικού ύψους 1.032,40€, εφόσον υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο της προϋπολογιζόμενης δαπάνης. Στην περίπτωση που οι διαγωνιζόμενοι υποβάλλουν προσφορά για ένα από τα δύο τμήματα της προμήθειας η εγγυητική επιστολή θα είναι το 1% του προϋπολογισμού (χωρίς το ΦΠΑ) για κάθε περίπτωση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και των λοιπών συμβατικών τευχών από το δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. όπου και υποβάλλονται τα σχετικά αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών –διευκρινήσεων, μόνο από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς (αρ. ΕΣΗΔΗΣ 40287) .
.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ