Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – Seajets 15η Ανάβαση Κύμης

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Seajets 15η Ανάβαση Κύμης: Με 83 συμμετοχές!

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση, υπό την αιγίδα της, της 15ης Ανάβασης Κύμης, το Σαββατοκύριακο 20-21 Μαϊου 2017. Η πόλη της Κύμης κινείται στους ρυθμούς του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, καθώς θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο «Start Line».

Η 15η Ανάβαση Κύμης έχει ως Χορηγό Ονομασίας την εταιρεία «Seajets» η οποία έχει ευρεία παρουσία στους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου, στηρίζοντας στην πράξη τον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Η Seajets 15η Ανάβαση Κύμης, όπως είναι η πλήρης ονομασία του αγώνα, θα διεξαχθεί στη γνωστή διαδρομή με Αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και Τερματισμό λίγο πριν τη πόλη, που έχει μήκος 2,8 χιλιομέτρων και είναι γνωστή για τις 52 στροφές, που απαιτούν απόλυτη συγκέντρωση από τους οδηγούς στην προσπάθεια για τον ταχύτερο δυνατό χρόνο.

Από την πρώτη χρονιά που πραγματοποιήθηκε, η Ανάβαση αγκαλιάστηκε από τους Τοπικούς Φορείς και την Τοπική Κοινωνία, που κάθε χρόνο φοράει τα γιορτινά της για να υποδεχθεί αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός. Δεν είναι τυχαίο ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει κάθε χρόνο το εγχείρημα, γεγονός που ισχύει και φέτος καθώς ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνεργασίας ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου διαθέτει λεωφορεία που ξεκινούν από την έξοδο των Pits, για τη δωρεάν μετακίνηση των θεατών προς τη διαδρομή της Ανάβασης.

Για το λόγο αυτό, καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να παρακολουθήσουν τα δοκιμαστικά, τον αγώνα και τις απονομές, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η μακραίωνη παράδοση φιλοξενίας, που χαρακτηρίζει τους Κουμιώτες και τους κατοίκους της περιοχής, παραμένει και σήμερα ζωντανή.

Υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε τους διοργανωτές, τους αγωνιζόμενους, την τεχνική υποστήριξη και τους επισκέπτες και είμαστε βέβαιοι ότι θα απολαύσουν έναν συναρπαστικό αγώνα, αλλά και τη διαμονή τους στην πόλη μας.

Seajets 15η Ανάβαση Κύμης – Πρόγραμμα

Διανομή Εντύπων και Αριθμών Συμμετοχής, Διοικητικός και Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 08:30-10:30 (Λιμάνι Κύμης)

Δημοσίευση Πίνακα Εκκινούντων: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 11:00 (Λιμάνι Κύμης)

Χρονομετρημένες Δοκιμές: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 11:30

Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 11:30

Δημοσίευση Αποτελεσμάτων: Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 14:30 (Parc  Fermé)

Απονομή Επάθλων: Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 15:00 (Κεντρική Πλατεία Κύμης)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε.ΚΥΜΗΣ
ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ