Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Γρ. Προμηθειών Προς:ΙΕΠΥΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΜΕΛΑΚΟΣ Μ.Ι.Κ.Ε.Πληρ. Α. Κριτσιώτης Τηλ. 2223350229

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου έχει ανάγκη για τις υπηρεσίες φύλαξης των εγκαταστάσεων και χώρων που θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εμποροπανήγυρης Αυλωναρίου, για το χρονικό διάστημα από 4 έως 16 Οκτωβρίου 2017.

Η ανάθεση θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης από το Δήμαρχο, σύμφωνα με τον ν.4412/16, με κριτήριο τη συμφερότερη προσφορά μόνο βάσει τιμής και θα βαρύνει τον Κ.Α.  20-6142.002 του προϋπολογισμού του Δήμου.

Παρακαλούμε να μας υποβάλλετε προσφορά για τις προαναφερόμενες  υπηρεσίες μέχρι την 02/10/2017. Η προσφορά εκτός από τα τεχνικά και οικονομικά στοιχεία θα περιλαμβάνει και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά από αυτά που αναφέρονται αναλυτικά στο άρθρο 73 του ν.4412/16.

Για την άσκηση ένστασης κατά της πρόσκλησης, η ένσταση υποβάλλεται μέχρι πέντε (5) ημέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών. Η ένσταση υποβάλλεται ενώπιον της αναθέτουσας αρχής, η οποία αποφασίζει, σύμφωνα με τα οριζόμενα και στο άρθρο 221, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών. Μετά την άπρακτη πάροδο της οποίας τεκμαίρεται η απόρριψη της ένστασης. Για το παραδεκτό της άσκησης ένστασης, απαιτείται, με την κατάθεση της ένστασης, η καταβολή παραβόλου υπέρ του Δημοσίου ποσού ίσου  με το ένα τοις εκατό (1%) επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης. Το παράβολο αυτό αποτελεί δημόσιο έσοδο. Το παράβολο επιστρέφεται με πράξη της αναθέτουσας αρχής, αν η ένσταση γίνει δεκτή από το αποφασίζον διοικητικό όργανο. (άρθρο 127 παρ.1 και 2 του ν.4412/2016).

Η  Προϊσταμένη  Ο.Υ.

Κατερίνα Παναγιώτου