Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύθηκε την Τρίτη 23 Μαΐου 2017

«Αγαπώ & Πράττω»  Ένας αγώνας δρόμου για καλό σκοπό!

Το «Αγαπώ & Πράττω» είναι ένα κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό σωματείο κοινωνικής αλληλεγγύης, το οποίο ιδρύθηκε το 2016 στην Κύμη Ευβοίας.
Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ελληνική οικονομία υποφέρει στην εποχή μας, όμως η συμμετοχή και η βοήθεια όλων μας μπορεί να χαρίσει το χαμόγελο της ελπίδας και της αισιοδοξίας σε ένα συνάνθρωπό μας! Αυτός είναι άλλωστε και ο χαρακτήρας αυτού του νέου θεσμού. Επιπλέον, η συμμετοχή, οι γόνιμες προσπάθειες αλλά και η αληθινή ανθρώπινη επικοινωνία συνθέτουν το παζλ αυτής της προσπάθειας.

Σκοπός του Σωματείου είναι η παροχή βοηθείας σε αναξιοπαθούντα άτομα, οικογένειες, ή κοινωνικά σύνολα της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο. Ειδικότερα όσους χρήζουν οικονομικής βοήθειας, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, σίτισης και γενικότερα κοινωνικής μέριμνας την οποία αδυνατεί να καλύψει ο κρατικός μηχανισμός. Δια της συγκεντρώσεως των απαραίτητων πόρων (χρημάτων-φαρμάκων- τροφίμων κοκ) και για την επίτευξη του στόχου, όπως αυτός θα καταδεικνύεται κάθε φορά, έτσι ώστε να είναι εφικτή η παραμονή τους στο οικείο φυσικό και κοινωνικό τους περιβάλλον, η διατήρηση της συνοχής της οικογένειάς, η αποφυγή χρήσης ιδρυματικής φροντίδας,
καταστάσεων κοινωνικού αποκλεισμού, εξασφάλιση ασφαλούς, αξιοπρεπούς και υγιούς διαβίωσης και η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.Για τους σκοπούς του σωματείου, διοργανώνουμε έναν ετήσιο αγώνα δρόμου που αποτελείται από δυο διαδρομές για ενήλικες 10χλμ,5χλμ, καθώς και άλλες μικρότερες διαδρομές, για παιδιά και για ΑΜΕΑ στα πανέμορφα τοπία της ευρύτερης περιοχής της Κύμης.

Φέτος ο αγώνας θα διεξαχθεί στα χωριά, Μονόδρι -Βρύση-Κοίλι -Μονόδρι, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017. Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε έναν αγώνα, διασχίζοντας τα γραφικά χωριά των Μονοδρίου, Βρύσης και Κοίλι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Ολόκληρη η διαδρομή αποτελείται από έλατα, και πλατάνια.
Σκοπός μας αυτή τη χρονιά είναι να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα για την εγχείρηση στο δεξιό άνω άκρο τενοντομεταφοράς λόγω πλήρους διατομής κερκιδικού νεύρου στην οποία χρειάζεται να υποβληθεί ο 11χρονος Κωνσταντίνος, μετά από σοβαρό ατύχημα.
Για Συμμετοχές και Πληροφορίες
www.agapwkaiprattw.gr
www.facebook.com/agapwprattw

Αφίσα