Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ(ΔΕΥΑΚΑ) – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύθηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών , οι εκτεταμένες και ισχυρές χιονοπτώσεις και το πολικό ψύχος, δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στο σύνολο της περιοχής του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης των προβλημάτων τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α., προσπάθησαν , υπερβάλλοντας τις δυνάμεις τους να αποκαταστήσουν τις βλάβες που δημιουργήθηκαν στο εκτεταμένο δίκτυο , στις δεξαμενές και τα αντλιοστάσια.
Χάρη στη συντονισμένη δράση τους κατόρθωσαν να περιορίσουν τα προβλήματα μόνο σε χώρους και περιοχές στις οποίες η πρόσβαση εξακολουθεί να είναι αδύνατη.
Ο όγκος του χιονιού που εξακολουθεί να υπάρχει , ιδιαίτερα στις Δημοτικές Ενότητες Κύμης και Κονιστρών καθιστά δύσκολο τον έλεγχο και τον εντοπισμό των βλαβών σε όλο το μήκος του Δικτύου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες απώλειες
νερού , ανεπάρκεια αναγκαίων ποσοτήτων και δυσκολία αποκατάστασης των βλαβών.
Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α. και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι σε αυτή, ζητούν την κατανόηση των συνδημοτών μας και τους καλούν να γνωστοποιούν άμεσα την ύπαρξη οποιασδήποτε βλάβης , διαρροής ή άλλου προβλήματος διαπιστώνουν στο δίκτυο ύδρευσης.
Τα συνεργεία της επιχείρησης συνεχίζουν ασταμάτητα να ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις των Δημοτών , επιδιώκοντας να αποκαταστήσουν το σύνολο των βλαβών σε όλη την έκταση του δικτύου.
Στα τηλέφωνα 2222024280-2223057012-2223022366 μπορούν οι δημότες να γνωστοποιούν τις βλάβες και τα προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης. Μπορούν επίσης να απευθύνονται και στους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων στις οποίες υπάρχει το πρόβλημα.