Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης – Αλιβερίου ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών (αριθ. αποφ. 210/2014), που θα γίνει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Κύμης».
  2. Λήψη απόφασης τοποθέτησης πέντε Μόνιμων Συνδέσεων με το δίκτυο Ηλεκτροφωτισμού σε κοινόχρηστους χώρους της περιοχής Χάνια Αυλωναρίου  σύμφωνα με τον ορθοφωτοχάρτη ΕΚΧΑ Α.Ε.(Χάρτη 1).
  3. Λήψη απόφασης τοποθέτησης πέντε  Μόνιμων Συνδέσεων με το δίκτυο Ηλεκτροφωτισμού σε κοινόχρηστους χώρους της περιοχής Χάνια Αυλωναρίου  σύμφωνα με τους ορθοφωτοχάρτη  ΕΚΧΑ Α.Ε.  (Χάρτη 2).
  4. Χορήγηση ή μη βεβαίωσης σχετικά με τη θέση ακινήτου εντός της ζώνης των 800μ στη Τ.Κ. Καλημεριάνων Δ.Ε Κύμης ( φερόμενης ιδιοκτησίας Μπαμπαλή Νικολάου).
  5. Έγκριση παράτασης ή μη Προγραμματικής Σύμβασης με τον ΟΑΕΔ για την Δ.Ε. Κύμης.
  6. Χορήγηση ή μη  άδειας παραγωγού  πωλητή Λαϊκών Αγορών (Σφύρλα Αθανάσιου).
  7. Έγκριση της υπ΄αριθ. 9/2017 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου με θέμα: «Κατανομή πίστωσης 82.000,00 € στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, για λειτουργικές δαπάνες των Σχολείων».
  8. Έγκριση σύνταξης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Κύμης-Αλιβερίου από την αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Καδίου.
  9. Έγκριση Τροποποίησης Προϋπολογισμού Οικ. έτους 2017.

Ο Πρόεδρος

Μπενάκης Ιωάννης