Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – Προς Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών ( αριθ. αποφ. 210/2014), που θα γίνει στις 21 Μαρτίου 2018  ημέρα   Τετάρτη , και ώρα 18:30, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

  1. 1. Σχετικά με το ψήφισμα της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας για την κάλυψη με το σήμα των Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών όλων των περιοχών της Περιφέρειας.
  2. 2. Έγκριση ή μη μελέτης του έργου « Ενίσχυση Υποστηλωμάτων 1ου ΓΕΛ Αλιβερίου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.
  3. 3. Έγκριση ή μη μελέτης του έργου « Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου κλειστού γυμναστηρίου Αλιβερίου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.
  4. 4. Έγκριση εισόδου – εξόδου σε υπό λειτουργία  εγκατάσταση επί δημοτικής αγροτικής οδού εκτός σχεδίου Αλιβερίου του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου.
  5. 5. Λήψη απόφασης σχετικά με την Νέα Σύμπραξη των γραφείων Μελετών για την εκπόνηση της μελέτης «Πράξη εφαρμογής ΠΕΙΙ του σχεδίου πόλεως Αλιβερίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».
  6. 6. Παράταση χρόνου της έγκρισης μεταβίβασης αρμοδιότητας χορήγησης προνοιακών  επιδομάτων από το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου.
  7. 7. Τροποποίηση της 7/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου με θέμα: Συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Συμβάσεων Προμηθειών  αποτελούμενες από 3 μέλη, υπαλλήλους του Δήμου.
  8. 8. Έγκριση ή μη  αιτήματος του κ. Ιωάννη Γαβριήλ με θέμα: Διαμόρφωση εδαφικού τμήματος εγκεκριμένης δημοτικής οδού, εντός Σχεδίου Πόλεως έως την οικία του αιτούντα.
  9. 9. Έγκριση διενέργειας προμήθειας «Προμήθεια καυσίμων για την κίνηση μεταφορικών μέσων», «Προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης και φωτισμού» και «Προμήθεια λιπαντικών» για τις ανάγκες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

10. Συγκρότηση Επιτροπής Κατάρτισης Ετήσιου Μητρώου Αρρένων .

11. Συγκρότηση  επιτροπής διενέργειας ηλεκτρονικής κλήρωσης σύναψης δημόσιας σύμβασης έργων, μελετών, τεχνικών επιστημονικών υπηρεσιών.

12. Συζήτηση σχετικά με το απολογισμό του παζαριού έτους 2017.

Ο Πρόεδρος

Μπενάκης Ιωάννης