Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -Προς Μέλη Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου,  που θα γίνει στις 14  Μαίου 2018 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 12:30 μ.μ.,  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Έγκριση ανάληψης πολυετούς υποχρέωσης.
  2. 2. Έγκριση – Διάθεση πιστώσεων.
  3. 3. Ορισμό δικηγόρων.
  4. 4. Έγκριση διενέργειας συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού, έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων για την εκτέλεση της προμήθειας: Προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
  5. 5. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων διακήρυξης της προμήθειας καυσίμων –λιπαντικών και πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του Δήμου και των Σχολικών Επιτροπών Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπ/σης για τα έτη 2018 και 2019.
  6. 6. Έγκριση πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης Τ.Κ Πυργίου, Τ.Κ Δύστου, Τ.Κ Βρύσης(2), Τ,Κ Πετριών (2), Τ.Κ Αχλαδερής.
  7. 7. Επικαιροποίηση των υπ΄αριθ.  92/2017, 153/2017 και 93/2017 αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Έγκριση αποζημίωσης ιδιώτη(Τσάμη Αλίκη)»,  «Έγκριση εξωδικαστικού συμβιβασμού του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου με  την      ανώνυμη εταιρία “ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΕ” και το διακριτικό τίτλο “WEB ON LINE” και παραίτηση από την αγωγή» και «Δικαστικό συμβιβασμό με την ομόρρυθμη  εταιρία «Γεώργιος και Παναγιώτης Χαρμαντάς Ο.Ε» αντίστοιχα.
  8. 8. Έγκριση εξωδικαστικού – δικαστικού συμβιβασμού με :

«Οικοδάσος εταιρεία μελετών και υπηρεσιών ΕΠΕ», «Φαρσαράκη Αργυρώ», «Μπαιρακτάρη Παναγιώτη», «Θαλασσινού Ελένη».

Ο Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος