Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης & Έρευνας του Καρκίνου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

Δημοσιεύθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για την  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ 87 Α/7-6-2010) : «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 240 του Ν. 3463/06 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» (ΦΕΚ 114Α), προσκαλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ σε ανοιχτή, δημόσια συνεδρίαση την 29/06/2018, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 12:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κύμης για την συζήτηση και λήψη απόφασης των ακόλουθων τακτικών θεμάτων :

Θέμα 1ο και μοναδικό : Λήψη απόφασης αναφορικά με την έγκριση των Οικονομικών καταστάσεων της Απογραφής (Ισολογισμού) Έναρξης της 01/01/2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ