Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου,  που θα γίνει στις 26 Ιουνίου 2018 ημέρα Τρίτη  και ώρα 12:30 μ.μ.,  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. Ακύρωση των υπ. αριθ. 65/2018 και 67/2018 αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, με θέμα: : Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» και Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» αντίστοιχα.
  2. 2. Έγκριση – Διάθεση πιστώσεων.
  3. 3. Ορισμός δικηγόρων.
  4. 4. Έγκριση εξωδικαστικού συμβιβασμού με τον Σαλόγιαννο Χρήστο και Κουλουρίδη Χρήστο
  5. 5. Έγκριση του  πρακτικού αποσφράγισης των δικαιολογητικών προσωρινού μειοδότη του συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου.
  6. 6. Έγκριση του πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Ολοκλήρωση Ανάπλασης Κέντρου Αλιβερίου (Α΄Φάση).
  7. 7. Έγκριση του πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις –Ασφαλτοστρώσεις Τ.Κ Αργυρού».
  8. 8. Έγκριση του πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις- Ασφαλτοστρώσεις και Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Τ.Κ Πρασίνου».
  9. 9. Έγκριση του πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Επισκευή Κτιρίου και Διαμόρφωση αύλειου χώρου Δημαρχείου Κριεζών»

10. Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ»

11. Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ»

12. Έγκριση έκδοσης ενταλμάτων προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών.

13. Σύσταση πάγιας προκαταβολής.

Ο Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος