Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Προς

Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών ( αριθ. αποφ. 210/2014), που θα γίνει στις  10 Ιουλίου 2018  ημέρα   Τρίτη, και ώρα 19:30, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

  1. 1. Ενημέρωση-συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το Συγκρότημα Ευρίπου, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  2. 2. Έγκριση ή μη παράταση προθεσμίας  για το έργο: «Αγροτική οδοποιία Καλάμου-Κορασίδας»
  3. 3. Συγκρότηση  επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Τσιμεντοστρώσεις-ασφαλτοστρώσεις Τ.Κ. Κοσκίνων.
  4. 4. Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2018
  5. 5. Έγκριση χορήγησης  παροχών   (παζάρι Αγ. Μαρίνας)
  6. 6. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠ  ΑΡΙΘΜ. 31988/29-06-2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΙΙ, της Δ/νσης Οικονομικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής, Τμήμα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Διαχείρισης Π.Δ.Ε. του Υπουργείου Εσωτερικών, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ  «Αποκατάσταση των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων(ΧΑΔΑ) της χώρας με κάλυψη των υπολειπόμενων αναγκών για το σκοπό αυτό », ΜΕ ΤΙΤΛΟ : «Αποκατάσταση των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ)»
  7. 7. Έγκριση  προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Φο.Δ.Σ.Α  Στερεάς Ελλάδας Α.Ε και του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, για την «Παροχή υπηρεσίας υποστήριξης μεταφοράς απορριμμάτων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου από τον Περιφερειακό ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε των ΟΤΑ»
  8. 8. Περί καθιέρωσης 24ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας τις Κυριακές και τις εξαιρέσιμες ημέρες των υπηρεσιών , καθαριότητας –ηλεκτροφωτισμού των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου (παρ 3, άρθρο 36 του Ν. 3584/07).
  9. 9. Καθορισμός αμοιβής  δικηγόρων, σύμφωνα με την υπ΄αριθ 88/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Ο Πρόεδρος

Μπενάκης Ιωάννης