Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Προς Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών( αριθ. αποφ. 210/2014), που θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου  2018 ημέρα  Δευτέρα  και ώρα 19:30, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Λήψη απόφασης περί αποδοχή επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων προς τρίτους.

2. Λήψη απόφασης περί αποδοχή ένταξης πράξης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Ι «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή και συνοδευτικού εξοπλισμού».

3. Λήψη απόφασης περί έγκριση της υπ΄αριθ. 16/2018 απόφασης της ΔΕΠ του Δήμου, με θέμα: « Κατανομή πίστωσης ποσού 91.940,00 € στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, για λειτουργικές δαπάνες Σχολείων».

4. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης της υπ΄αριθ. 127/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΥΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ»  ΜΕ ΤΙΤΛΟ  : «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ, ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ»

5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη παράτασης προθεσμίας του έργου: «Ανάπλαση Πλατείας Ζωντού και Λεωφόρου ΔΕΗ».

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη παράτασης προθεσμίας του έργου:  «Βελτίωση οδού Κρεμαστός διασταύρωση  – Αγ. Γεωργίου – Ωρολογίου».

7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2018

8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης αποδοχής παραχώρησης τμήματος οικοπέδου σε κοινή χρήση (Μπανιαρντ Στεφανία).

9. Εξέταση αιτήματος δημότη  για έκτακτη οικονομική Ενίσχυση.

10. Λήψη απόφασης περί καθιέρωσης 24ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας τις Κυριακές και τις εξαιρέσιμες ημέρες των υπηρεσιών, Καθαριότητας-Ηλεκτροφωτισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

11. Έγκριση των πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 219 του Ν. 4412/2016.

Ο Πρόεδρος
Πιλάτης  Ιωάννης