Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Αρ. Πρωτ. : 1016

Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Κύμης Αλιβερίου προκηρύσσει, φανερή, προφορική και μειοδοτική δημοπρασία για την μίσθωση ακινήτου για την στέγαση του ΚΑΠΗ Αλιβερίου. Το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται εντός εδαφικής περιφέρειάς της Δημοτικής Κοινότητας Αλιβερίου, σε κεντρικό σημείο. Να είναι ισόγειο, με εμβαδόν τουλάχιστον εξήντα (60) τετραγωνικά μέτρα με έναν ενιαίο χώρο τουλάχιστον είκοσι (20) τ.μ. .Το ακίνητο να έχει διαμορφωμένο χώρο κουζίνας και να διαθέτει τουαλέτα, επιπλέον να διαθέτει παροχήρεύματος-ύδρευσης-αποχέτευσης σε λειτουργία.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν στο πρωτόκολλο του ΝΠΔΔ , στην Κύμη, μέχρι την 12η Νοεμβρίου 2018, σε κλειστό φάκελο, τους τίτλους ιδιοκτησίας, τοπογραφικό διάγραμμα του ακινήτου, κάτοψη του κτιρίου και άδεια οικοδομής, πιστοποιητικό ότι το ακίνητο είναι ελεύθερο βαρών ή πιστοποιητικό τακτοποίησης νομιμοποίησης αυθαιρέτου και βεβαίωση στατικής επάρκειας από μηχανικό. Η αρμόδια επιτροπή, με επιτόπια έρευνα κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερόμενων ακινήτων και στην συνέχεια ο Πρόεδρος, με ανακοίνωση του, ορίζει τη ημέρα και ώρα της δημοπρασίας, καλώντας μόνο όσους τα ακίνητα τους κρίθηκαν κατάλληλα, να συμμετάσχουν προσκομίζοντας και τα λοιπά δικαιολογητικά.

Οι προσφορές θα κατατίθενται, ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά στο Δημοτικό
Κατάστημα Κύμης Ιππ Βάχλα 14, Τ.Κ. 34003.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από την κα Διαμαντή, τηλ. 2222350030, e-mail diamanti @0948. syzefxis. gov.gr, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Συνημμένo:
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΠΑΓΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ